Devojčica se izlečila od raka pa učinila nešto što je sve RASPLAKLO: "Njeno SRCE je preveliko, mnogima je sada ULEPŠALA život" (VIDEO)

Rouz Evenson,(9)  iz Minesota, je dijagnostikovan rak bubrega u četvrtom stadijumu još kad je bila malo dete. Posle mukotrpnog lečenja i lekova za rak, kosa joj je opala. 

Iako je tada bila suviše mlada da shvati šta se dešava, osećala je veliko saosećanje prema deci koji prolaze ono kroz šta je i ona. Izrazila je želju da im pomogne. 

Printscreen/Youtube

 

Rouz je sada već pet godina bez raka, te ima sopstvenu kosu koju je puštala sve do dana kada je odlučila da je ošiša u svrhu doniranja za decu bez kose. 

Njena priča je rasplakala ali i inspirisala je milione ljudi širom sveta.

– Zdravo, moje ime je Rouz i imao sam rak kada sam imao tri godine. Tada nisam imala kosu. Sada je moja kosa veoma, veoma duga i želim da je ošišam i podelim sa vama. Sada imam 9, skoro 10. Nadam se da ćete uživati u perici koju sam vam dala. Možda bi jednog dana mogla da podeli kosu sa nekim drugim. S ljubavlju, Rouz – rekla je devojčica i raznežila sve. 

– Njena kosa, koja je ponovo izrasla, podseća na Božju dobrotu prema nama tokom ovog ne tako lakog  putovanja – izjavila je njena majka. 

BONUS VIDEO

Read More