Dnevni horoskop za PETAK, 3. februar: Rakovi, ne započinjite važne poslove, Jarčevi, kreće dobar period za ljubav

Ovan 

Mesec vam daje mogućnost da dobro sagledate šta je ono na čemu trebate raditi u vezi poslovnog dogovora sa osobom u znaku Strelca. Zdravlje je odlično. 

Bik 

Danas se osećate kao da vam je ” svet pod nogama ” a najviše zbog želje da budete što bolji partner i bolji prema ljudima oko vas. Prehlada. 


Blizanci

Situacija je veoma komplikovana i ne želite da donosite nagle odluke u vezi poslovnog dogovora sa osobom koju mnogo cenite. Ljubavna situacija je stabilna zahvaljujući vašoj želji da se sve dovede u red. 


Rak 

Venera vam jako prija i zbog toga ste veoma dobro raspoloženi, to se prenosi na sve odnose trenutno u vašem životu. Povedite računa o načinu spavanja jer vam to može stvoriti osećaj uznemirenosti. 

Lav 

Tokom dana najbolje je da se opustite i da sve proživite onako kako se dešava. Ne ubrzavajte neke emotivne procese jer je važno da sve proživite veoma duboko. 


Devica 

Tokom dana bolje vam je ako budete manje davali sebe drugima. Ovo se posebno odnosi na vaš odnos sa partnerom. Porodica vas opterećuje. 


Vaga 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Strelca. Te vesti razrešavaju neke vaše poslovne transakcije koje dugo čekate. Ljubav vam je u drugom planu. 

Škorpija

Tvrdoglavo branite svoje stavove i mišljenje na planu posla. Do kraja dana imaćete priliku da razgovarate sa voljenom osobom koja je loše raspoložena. 


Strelac

Bićete veoma dobro raspoloženi za razgovor sa partnerom. To je nešto što partner dugo čeka – da se otvorite i budete maksimalno iskreni. Prošlost vam kuca, ne otvarajte vrata. 


Jarac 

Merkur vas upozorava da je vreme da se posvetite svemu onome što ste ostavili po strani. Do kraja dana povoljne informacije o mogućnostima poslovnog puta. 


Vodolija 

Sam početak dana je veliki stres zbog raznih dogadjaja ali na vama je da sve preokrenete u svoju korist. Ljubav je lek, to najbolje znate. Oslonite se na to. 

Ribe 

Bićete u mogućnosti da se posvetite svemu onome što je uticalo na vas. Ovo se najviše odnosi na vaš odnos prema partneru i njegovom mišljenju o vama. 

 

BONUS VIDEO

Read More