Za ovaj simbol u šolji kažu da je NAJOPASNIJI: Ako ga vidite, moglo bi nešto da krene po zlu…

Zanimljivosti

Svaki od ovih znakova ima svoje značenje, a nijedno vam ne sluti ništa lepo.

Izvor: Najžena.rs/Jelena Vukelić  |  

Ilustracija; Foto: grandbrothers/Shutterstock

Ilustracija; Foto: grandbrothers/Shutterstock

.

Gatanje gledanjem u šolju je stara tehnika koja se zasniva na tumačenju simbola koji se ocrtavaju na talogu od kafe i zove se taseografija. Naravno, sve je ovo u svrhu dobre zabave, pa zato sve ovo uzimajte baš tako, da se dobro zabavite i nasmejete.

E sad, pravilo kaže da su za gledanje u šolju najbolji su utorak i petak, dok se ne preporučuje da se bavite ovom vrstom gatanja nedeljom ili praznicima. Imate pravo na 3 želje. Za ljubavne je zadužen domali prst, a za poslovne isključivo kaziprst.

Sekira

Sekira donosi probleme ili sebičnost. Ako je na donjoj strani šolje to znači da ćete imati svađu sa nekim bliskim, uglavnom sa nekim od prijatelja ili iz porodice. Ukoliko je na gornjoj strani šolje – to znači da ćete zanemariti sve i gledati samo stvari koje su vama bitne.

Pištolji

Pištolj ni u jednom slučaju ne predstavlja ništa dobro. Na dnu šolje označava da se loše osećate i da ćete, sa tom količinom negativnih emocija, jako teško normalno funkcionisati. Pištolj na sredini šolje znači da osećate bes ili strah od nečega i da morate hitno da pokušate da se smirite.

Peščani sat

Ako je sat u središnjem delu vaše šolje, to znači da ste veoma neodlučni po nekom vama bitnom pitanju. Drugim rečima, zarobljeni ste u nekom životnom procepu i ne vidite izlaz iz svega toga. Ukoliko je peščani sat na dnu šolje, to vam je nagoveštaj da je krajnje vreme da ispravite neku od grešaka koje ste napravili u prethodnom periodu.

Krst

Krst je na prvom mestu upozerenje da će doći do problema prilikom nekih aktuelnih i bitnih stvari u vašem životu, bilo na poslovnom ili privatnom planu. Može biti u pitanju sukob sa nekim, koji ćete malo teži rešiti.

Read More