Devojka (24) zabavlja se samo sa IMUĆNIM MUŠKARCIMA koji joj kupuju MARKIRANE TORBE i plaćaju ESTETSKE KOREKCIJE: Ona to zove “PECANJE BOGATAŠA”!

Zanimljivosti

Devojka otkrila šokantne detalje iz privatnog života.

Izvor: Blic Žena/Jelena Milenković  |  

.
.

Safron Mari Bosvel (24) otkrila je na društvenim mrežama detalje svog ekscentričnog načina života. Kaže da se isključivo zabavlja sa bogatim muškarcima kao i da poslednjih 10 meseci nije platila sama bilo šta, ali da je zato dobila 40.000 funti u dizajnerskim torbicama, odeći, nakitu i estetskim korekcijama.

Detalje je objavila pre nekoliko nedelja i time izazvala brojne negativne komentare na Tiktoku gde je prati oko 45.000 ljudi.

“Postavila sam video na Tiktoku i biću iskrena, ne mogu da pronađem bilo kakav lep komentar. Video je zabavan i način na koji formulišem stvari namerno provocira, ali mnoge devojke rade ono što ja radim, samo sam ja iskrena u vezi sa time. Od svoje 16. godine govorila sam muškarcima sa kojima sam izlazila da nisam zainteresovana ako nisu voljni da plate moje račune. Muškarci su jednostavno slabi na žene. Upoznala sam različite tipove muškaraca radeći u striptiz klubu pa to sada okrećem u svoju korist. To je ono što ja radim. Moje devojke i ja to zovemo pecanje. Odlazim u barove sa skupim nakitom, dizajnerskom torbicom i besprekornom kosom, onda novac počne da se “kotrlja” dok razgovaram sa bogatim muškarcima. Svako ima svoju strast u životu, a ovo je moja”, ispričala je devojka.

Safron je živela u Romfordu do svoje 15. godine. Očajnički tražeći novac, godinu dana kasnije – 2015. godine, napustila je školu i prijavila se za posao konobarice u Londonu. Kad je stigla na intervju, shvatila je da je u striptiz klubu, ali je to nije obeshrabrilo:

“Videla sam koliko su te žene samouverene i koliko pažnje su dobijale od muškaraca, i znala sam da i ja to želim. Nisu mi tražili ličnu kartu, pa nisam ni spomenula svoje godine. Osećala sam se prijatno, bilo je to sigurno i prijateljsko okruženje”, rekla je ona, pa dodala:

“Prve večeri zaradila sam 700 funti samo tako što su mi muškarci davali novac za razgovor sa njima i svidelo mi se tamo. Nisam bila u vešu kao ostale devojke. Nosila sam zelenu haljinu za plažu do poda i pantalone. Kada su mi starije devojke pokazale još trikova, zaradila sam još više novca i dobila više VIP klijenata. Starije žene koje su tamo radile uzele su me pod svoje i pokazale mi kako da zaradim novac – sve je u tome kako razgovarate sa njima. Rekla sam mami da radim u baru i zabavljam mušterije kada sam imala 17 godina i odmah je pogodila da je to striptiz klub. Neko vreme nije razgovarala sa mnom, ali je na kraju bila srećna što sam pronašla nešto što želim da radim”.

Svog prvog “šugar dedija” upoznala je u baru, ubrzo nakon što je počela da radi.

“Imao je prekrasan Rols rojs i jednog dana se pojavio sa kutijama Luj Viton na prednjem sedištu. Bila sam impresionirana, ali neke druge plesačice su mi rekle da to zadržim za sebe inače će mu druge devojke prići. Mnogi ljudi pogrešno razumeju i misle da ti muškarci žele nešto se*sualno ili vezu zauzvrat, ali oni to ne žele. Nije hteo bilo šta, samo je bio velikodušan”.

Kada je imala 19 godina, upoznala je u kazinu u Londonu, muškarca koji joj je rekao da će joj plaćati sve, pa je prestala da radi kao striptizeta, četiri godine do 2022. kada je on završio u zatvoru zbog nezakonitog prebacivanja novca. Dok je bio u zatvoru, Safron se vratila na staro. Odlazila je sa drugaricama u luksuzne barove, a posle nekoliko pića govorila je muškarcima da mora da ide kući, zbog posla.

.

“Obično kažem nešto poput: “Volela bih da ostanem sa tobom, ali večeras moram na posao” i devet puta od 10, pitaće me koliko zarađujem, a zatim mi dati novac. Kažem im da sam hostesa i da zarađujem od 500 do 1.000 funti, a obično mi daju 1.000 funti. Onda, kako noć odmiče, nagoveštavam stvari koje želim ili kažem da moram da plaćam fakultet. Jasno je šta želim i postoje muškarci koji će mi to pružiti”.

Jedan muškarac joj je obećavao da će joj plaćati studiranje četiri godine, ali da je kasnije saznala da je oženjen i da je sve bilo laž.

Poslednjih 10 meseci dobila je torbu Versace Medusa vrednu 1.500 funti, sunčane naočare Versace, Dior, Gucci i Fendi vredne 1.000 funti, Fendi kaput i odgovarajuću torbu za 4.000 funti, kao i klasičnu torbu Chanel za 5.000 funti. Odlazila je na operacije, uključujući podizanje zadnjice koje je koštalo 10.000 funti i estetske tretmane kao što su fileri i sređivanje zuba za 5.000 funti.

Insistira da se bogati muškarci samo druže sa njom, kao i da se sa njima uvek nalazi na javnim mestima, u društvu prijateljica.

Read More