ZAMOTAJTE SVOJE NOGE U ALUMINISKU FOLIJU I SVJEDOČITE ČUDU !

Umor

Oslobodite se od umora uz pomoć aluminiske folije, to je stara tradicija koja se koristi godinama a koja je sada priznata od strane naučnika iz cijelog svijeta!

Prvo u zamrzivač 2-4 sata stavite nekoliko traka aluminijumske folije . Zatim trake stavite svugdje po vašem licu posebno na obraze ili trepavice i ostavite tako sve dok ne osjetite opuštanje mišića.

Nakon što skinete aluminijumsku foliju,osjeti će te se bolje te će se sintomi umora i nesanice povući.

Bolni zglobovi

U koliko želite da liječite su artritis, giht, išijas i bolovi u petama koristite aluminisku foliju,omatajte folijom najviše bolno područje na tijelu, te osigurajte medicinskim zavojima.
Ovaj oblog ostavite da djeluje preko noći, te ponavljate postupak 10 do 12 dana, a zatim napravite pauzu od 2 semice, te u koliko se bol ne povuće nastavite sa tretmanom.

Opekotine

Nije toliko poznata činjenica da elementi koji se nalaze u aluminijumskoj foliji mogu pomoći ublažiti opekotine mnogo bolje od mnogih drugih metoda.

Opekotinu najprije treba oprati hladnom vodom i posušiti čistom krpom. Nakon toga nanesite na ranu masti za opekotine, a zatim pokriti sterilnom gazom. Na ranu privite gazu sa aluminijumskom folijom , te dobro pričvrstite sa medicinskim zavojem.

Gripa i prehlada

Važno je znati kako liječiti simptome prehlade i gripe bez potezanja za antibioticima!

Koristire aluminijumsku foliju tako što ćete u 5-7 slojeva omotati oko noge omotati oko nogu , te ostaviti da djeluje 1 sat.

Ostavite da vaše noge dišu dva sata, a nakon toga ponovite isti postupak postupak. Ovaj postupak ponavljajte 3 put adnevno.

Nakon 7 dana osjećat će te olakšanje!