ŽAO MI JE ŠTO SAM IGRAO U LEPA SELA LEPO GORE: Petar Božović šokirao izjavom, a onda objasnio zašto ovaj film smatra GREŠKOM!

Glumac Petar Božović otkrio je u televizijskom gostovanju da je zažalio što je prihvatio ulogu u legendarnom ostvarenju „Lepa sela lepo gore“.

 

Naime, on je na pitanje voditeljke da li se kaje zbog neke uloge, kazao:

 

– Žao mi je što sam prihvatio ulogu u filmu „Sela gore,…“ – kazao je on, ne sećajući se najbolje naziva filma, ali je odmah potvrdio da se radi o ostvarenju „Lepa sela lepo gore“.

 

– Ta hulja… Svi kažu da sam odlično to igrao, pa mi je prosto krivo jer svaki glumac verovatno nosi deliće te uloge i onda sam se…ne bih je nikad više prihvatio. Možda to nije u skladu sa pravilima našeg posla jer mi smo kao advokati, treba braniti sve, ali ja brate kad bih imao izbor, ne bih to više igrao – rekao je Božović, jasnu aludirajući da mu lik kog je tumačio nije prijao.

 

On u filmu igra kafedžiju koji je tokom rata postao profiter i bavi se mutnim radnjama, a posebno je upečatljiva scena u kojoj Božović priča Draganu Bjelogrliću da su vojnici iz čete njegovog najboljeg druga (Halila), zapalili njegovu kuću i ubili mu majku.

 

 

Kurir.rs

 

NE PROPUSTITE

KAKAV JE PETAR BOŽOVIĆ CAR! Ušetao u studio potpuno normalno obučen, ali niko nije mogao da skine pogled sa NJEGOVIH STOPALA (FOTO)

 


Kurir

Autor: 
Kurir