ŽIVI KEN POSLE 59 PLASTIČNIH OPERACIJA DONEO ODLUKU: Rešio sam da postanem Barbika!

Tokom ove, za njega 59. estetske operacije po redu, Rodrigu je presađeno 3.000 dlaka sa zadnje na prednji deo glave, a urađen je i zahvat koji će da stimuliše rast da bi kosa bila gušća.

 

Ovo je prva operacija kojoj se podvrgao nakon što je izjavio da bi “više voleo da bude stara žena”, a čak razmatra i opciju uzimanja hormona kada bude u pedesetim godinama života.

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on Oct 28, 2017 at 11:27am PDT

“Ne želim da budem matori muškarac, radije bih da ostarim kao žena. Sada, u tridesetim godinama sam srećan ovakav kakav sam, ali kada dođem u pedesete radije bih da živim kao žena, i to nema nikakve veze sa seksom. Moj motiv nije seskualnost, već drugačije životno iskustvo”, rekao je Rodrigo.

 

Alveš kaže da je polovinu svog života proveo pokušavajući da postane “živi Ken”, pa zato ne želi odmah da se podvrgne operaciji promene pola, već će to prvo uraditi pomoću hormona.

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on Oct 27, 2017 at 8:38pm PDT

“Polako počinjem da izgledam ženstvenije i želim da sve ide polako, radije nego da uradim sve odjednom kao Kejtlin Džener”, rekao je on.

 

“Živi Ken” je inače na svoje dosadašnje operacije potrošio više od pola miliona dolara – nos je operisao deset puta, u grudi je stavio implante, operacijom su napravljene i “pločice” na stomaku… a sada kaže da zbog ženstvenog izgleda često misle da je žensko.

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on Oct 10, 2017 at 5:28pm PDT

Kurir.rs/Mondo, Foto: Profimedia

 

NE PROPUSTITE

(FOTO) ŽIVI KEN JE IMAO 150 PLASTIČNIH OPERACIJA: Sada ima novi hir zbog kog mu preti SLEPILO!

(VIDEO) ŽIVI KEN IMA NOVI NOS: Ali to nije sve. Pokazao je i novu devojku

 


Kurir

Autor: 
Kurir