HOROSKOPSKI ZNAK VAS OTKRIVA: Ovo su 3 najperverznije žene zodijaka!

Žene ovih horoskopskih znakova apsolutno nije briga kakav utisak ostavljaju svojim ponašanjem, i nikada se ne kaju zbog toga.

 

DA LI STE IH IKADA NAPRAVILI? Ovo je 7 URNEBESNIH grešaka koje svaka žena uradi nakon RASKIDA!

 

Ovan

 

Koliko god da voli, žena Ovan uvek ima ljubav za nekog muškarca sa strane. Ne krivite je, to joj je prosto u prirodi, te svaki muškarac, ako hoće da ostane pored nje, mora da isprati divlji živtoni ritam. Ako joj ne pružite dovoljno zadovoljstva, ali i ne ispunite njegu egocentričnu stranu ličnosti, ona će lako odlepršati i tražiti strast na drugom mestu. Ona živi svaki dan kao da joj je posljednji, i može se reći da je to njen životni moto. U skladu sa tim se i ponaša i osim što u seksu ostavlja itekako dobar utisak na partnera, ona će bez pardona pokazati da ste vi samo njeni.

 

foto: Profimedia

 

Blizanac

 

Za ženu Blizanca ćete čuti kako ima najmanje dva lica i dve duše, najprije zbog njenog prepuštanja divljim strastima. Ona će bez trunke umora ići od jednog do drugog muškarca, a uveče biti toplo rame svom partneru. Osim što joj je potrebna gruba igra, ona će poželeti i nežno vođenje ljubavi, ali i razgovor, i zabavu. Pošto retko koji muškarac može da ispuni sve njene želje, ona će bez problema naći ljubavnika, ako ne pravog onda onog koji će joj ulepšati život razgovorima i podrškom.

 

Ribe

 

Kao vodeni znak, Riba emotivan odnos doživljava puno dublje. Seks joj predstavlja više od fizičkog iskustva, te je, baš poput meditacije, hrani i smiruje. Bez problema će muškarcu pokazati svoje lice, dati celo srce i telo.

Za razliku od ostalih grešnica, ona nikada neće da prevari, ali je problem što zbog svoje prirode, kako se lako zapali, tako i ohladi. Onda dolazi u obzir druga prilika. Ponovo voli kao da je prvi put u životu zaljubljena.

 

NE PROPUSTITE

ŽENE SU OTKRILE: Evo zašto vole da ih muškarci vežu i budu grubi tokom seksa!

ISTRAŽIVANJE JE POTVRDILO: Da li u seksu uživaju više oni u braku ili oni koji švrljaju?

SAMO JEDAN DETALJ OTKRIVA SVE: Ako ste primetili ovo tokom seksa, žena vas vara!

 

Kurir.rs, Foto: Profimedia

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir dnevni horoskop za 20.06.2017.