IMALA JE SAMO 16 GODINA KADA JU JE REDITELJ VEZAO ZA STOLICU we GURNUO KONDOM U USTA: Jezivi detalji koje OVA OSKAROVKA NIKADA neće zaboraviti

10

Uspešna pedesetogodišnjakinja, dobitnica Oskara za najbolju sporednu ulogu u filmu “Moćna Afrodita” Vudija Alena iz 1995. godine, progovorila je o strašnoj audiciji posle koje je reditelja prijavila holivuskoj organizaciji za međunarodne medije. Iako njegovo ime nije otkrila, mnogi su posumnjali na Vajnstajna. Ipak, njega su mnoge optužile za seksualno uznemiravanje, a Mira Sorvino je jedna od žena sa liste ugroženih.

 

“Hteo je da me zastraši za horor scenu. Vezao me je za stolicu, izvadio je kondom iz džepa i ugurao mi ga u usta, počela sam da se gušim”, izjavila je za Dejli mejl ona.

A post common by Mira Sorvino (@mirasorvino) on Jun 6, 2018 during 5:02am PDT

Kako je u pitanju bila jedna od prvih audicija njene karijere, smatra da je ovaj događaj imao ogroman uticaj na njen kasniji rad i odabir uloga. Naime, zbog čvrstih stavova, izgubila je mnoštvo prilika.

 

“Mislila sam da je ovo legitiman sastanak. Da je ovo stvarno i da ste me pozvali jer ste mislili da sam talentovana ili da imam nešto što je dobro za ulogu, a ne da vidite hoću li imati aferu sa vama”, bile su njene reči upućene njemu, kako bi u bilo koje doba dana ili noći znao da od nje ne može da traži ništa više od poslovnog odnosa.

A post common by Mira Sorvino (@mirasorvino) on Apr 20, 2018 during 12:44pm PDT

(Kurir.rs/Dailymail.co.uk/Foto: Profimedia)

NE PROPUSTITE

MUŽ JOJ U SRBIJI, A ONA SE PORODILA we PREMAŠILA KARDAŠIJAN KLAN DAJUĆI IME BEBI: Kardi Bi rodila ćerku! (FOTO)

PRVE FOTOGRAFIJE MASIVNOG VERENIČKOG PRSTENA SLAVNE LEPOTICE: Kamen bacio venčanicu u drugi plan! (FOTO)

SEKSI MANEKENKA UŽIVALA NA PLAŽI, A KADA SE OKRENULA SEVNULE SU TANGE: Bela Hadid zapalila plažu u VRELOM IZDANJU! (FOTO)

KAJLI DŽENER NAJMLAĐA BOGATAŠICA NA SVETU: Zaradila 900 miliona i prešišala sestru Kim! (FOTO)

 

 


Kurir

Autor: 
Kurir

Article source: https://www.kurir.rs/zabava/pop-kultura/3084497/imala-je-samo-16-godina-kada-ju-je-reditelj-vezao-za-stolicu-i-gurnuo-kondom-u-usta-jezivi-detalji-koje-ova-oskarovka-nikada-nece-zaboraviti