ISPOVEST ROBERTA ČIJI JE PENIS DUG 48 CM: Ja sam invalid, 2 puta sam pokušao da imam seks i bilo je PAKLENO, ne mogu da radim i sad želim samo… (VIDEO +18)

Roberto Eskvivel Kabrera (52) iz Amerike je muškarac koji svoju muškost smatra velikim invaliditetom!

 

Naime, njegov penis je dugačak čak 48 centimetara i žene se zbog toga plaše seksa sa njim.

 

Njegov „vršnjak“ je čak završio u Ginisovoj knjizi rekorda i tako su odbačene sve sumnje da njegov polni organ nije pravi.

 

Međutim, pored problema koji ima sa ženama, njegova muškost mu onemogućava da nađe odgovarajući posao. On je pokušao na različite načine to da dokaže kako bi ga vlast proglasila invalidom i dodelila mu zasluženu pomoć.

 

Takođe, Roberto se nada da će uskoro moći da ide na operaciju smanjenja polnog organa kako bi mogao da nastavi normalan život.

– Poznat sam jer imam najduži penis na svetu. Ne znam nikoga ko bi mogao da se pohvali tolikom dužinom – rekao je za jednu TV stanicu Roberto, koji je svojevremeno tražio od meksičke vlade da ga proglasi invalidom jer ga spolovilo ometa u obavljanju svakodnevnih poslova, a ta mu je želja i ispunjena.

 

Država mu svaka četiri meseca isplaćuje naknadu, ali to mu nije dovoljno za preživljavanje, te se hrani se u javim kuhinjama.

 

Inače, Meksikanac kaže da je polni odnos pokušao da imati dva puta, ali u tome nije nijednom uspeo jer su mu se partnerke čuda – preplašile. 

Kurir.rs/Foto Printscreen

 


Kurir

Autor: 
Kurir