Izliječite štitnu žlijezdu pomoću ovih sastojaka! 100 % djeluje!

55

Jod koji se sam uzima ili se unos posebno je bitan za štitnjač.. A izvod joda je : meso, morsku hranu, jogurt, jaja, mlijeko ali postoje i veganski izvori.

Vegetarijanski izvori joda:

-Himalajska morska so

-Brusnice

– Pasulj

Selen je potreban da bi tijelo pretvorilo T3 u T4.bez selena u ishrani, štitna žlijezda pati.

Vegetarijanski izvori selena:

-Chia sjeme

-Brazilski orasi

-Smeđa riža

-Brokuli

-Kupus

-Sjeme (suncokret, susam i lan)

-Spanać

Brojni vitamini i minerali su od presudne važnost.

Rezultat slika za štitnjača

Osim genetike, nastanak bolesti štitnjače uzrokuju stres, nepravilna ishrana i promjene hormonskog statusa. Poremećaji u radu te žlijezde danas su drugi po redu endokrini problem.

Prvi simptomi nepravilnog rada su oticanje vrata, gubitak ili dobijanje na težini, ispadanje kose.

Njen poremećaj može da rezultuje i problemima s plodnošću, ali i povišenim krvnim pritiskom.

Štitnjača je žlijezda smještena u vratu i oblikovana je kao leptir, a žlijezda upravlja mnogim endokrinim funkcijama u našem tijelu.

Prema američkoj udruzi kliničkih endokrinologa, najmanje 30 milijuna ljudi pati od ovog poremećaja u Sjedinjenim Državama, a polovica se dijagnosticira. Oni kažu da žene imaju 10 puta veću vjerojatnost da pate ako su prošle 35 godinu.

SASTOJCI:

40 oraha
1 kg organskog meda
1 čaša

PRIPREMA

Oprati orahe, a zatim bušiti nožem, staviti ih u staklenu posudu i staviti med. Neka stoji  4 dana na suncu. Nakon toga morate pojesti smjesu. Uklonite orahe i tekućinu prespite u drugi spremnik.

MOGUĆI SIMPTOMI POREMEĆAJA U RADU ŠTITNE ŽLIJEZDE:

-Osjećate se iscrpljeno
-Osjećate se nervozno ili nestrpljivo cijelo vrijeme
-Ima nagle promjene apetita
-Promjene u okusima hrane
-Suha koža
-Nepravilna menstruacijska razdoblja
-Bol u mišićima
-Promjene u snu

1.Pjevanje kao lijek za štitnju!

Doktor Oleg Torsunov daje savjetuje svima, koji imaju problem sa štitnjačom, ovi savjeti posebno se odnose na smanjenom funkcijom štitne žlijezde,u koliko želite da pomognete svom organu evo šta trebate uraditi.

Image result for štitna

On kaže da su štitna žlijezda i uopće, cijeli endokrini sustav,su povezani s ljudskim emocijama, posebno s emocijom ljubavi.Osobe koje boluju od štitnjače su osobe koje snažno proživljavaju sve što im se događa, te na postupke drugih odgovaraju sa osjećajem duboke emocije ogorčenja i povređenosti.

Jod za štitnu

Ovaj test je koristan za sve,ali se posebno odnosi na ljude koji imaju problema sa štitnjačom.

Pred spavanje, uzmite povidon jod, koji se kupuje u apoteci. Nakon toga uzmite štapić za uši i nacrtajte jodom na mišici lijeve ruke tri linije: tanku, srednju i debelu. Nakon toga sačekajte da se osuše na vašoj koži i lezite spavati.

Pogledajte u jutro svoju ruku ako nestala samo najtanja crta, znači da je kod vas s jodom sve u redu. Jer će organizam kroz kožu uzeti onoliko joda koliko mu je potrebno, ako je osim najtanje nestala i srednje debela linija znači da nemate dovoljno joda u organizmu , te je vaše zdravlje dobro. Ali u koliko nestanu sve tri, znači da imate veliki manjak joda u organizmu stoga vam je posebno ugrožena štitnjača.

Related image