Još 1.000 NOVIH EPIZODA “Igre sudbine”! Nenad Jezdić je NOVI LIK U SERIJI, evo koga će glumiti: Moj Gvozden samom sebi komplikuje život

Showbiz vesti

Najgledanija domaća serija dobija pojačanje!

Izvor: prva.rs  |  

Foto: Prva/Aleksandar Krstović

Foto: Prva/Aleksandar Krstović

.

Verne gledaoce serije “Igra sudbine” će u narednim epizodama zainteresovati novi lik koji u porodice Kanački i Ožegović dolazi potpuno iznenada, a to je lik Gvozdena Bošnjaka, kog će tumačiti naš poznati glumac Nenad Jezdić. U seriji će igrati brata Andrije Bošnjaka, velikog rivala Kan Holdinga, kog igra Branimir Popović.

Jedan od producenata serije Nikola Burovac nije krio oduševljenje zbog saradnje koju je uspostavio sa Jezdićem.

Velika nam je čast i zadovoljstvo što je Jezda pristao da postane deo naše porodice – serije “Igra sudbine” i Prve televizije. Glumci su takođe oduševljeni i srećni kako se priča razvija. Serija se tek zahuktava”, istakao je Burovac koji je najavio snimanje oš 1.000 epizoda.

Do ove saradnje je došlo letos, kada je Jezdić sa Nikolom Burovcem snimao “Poslednjeg strelca”, nakon čega je dobio ponudu za ovu najgledaniju domaću telenovelu.

Foto: Prva/Aleksandar Krstović

Foto: Prva/Aleksandar Krstović

.

Jako me raduje što ću da radim sa Banetom Popovićem i Sandrom Bugarski, kao i sa ostalima. Želja mi je da doprinesem onome što su glumci do sada uspostavili i stvorili kao rezultat svog rada i umeća, nikako da pokvarim“, ističe glumac i dodaje:

“Moj lik je intrigantan i glumački zanimljiv. Nisam igrao ovako nešto do sada. Intriga je zapravo ono što ovu seriju čini gledanom. U mom liku ima intrige, ljudske drame, ljudskog pada i posrnuća, i mogućnosti i potrebe samog lika kao i ljudi iz njegove okoline da ga vrate u kolotečinu zdravog života. Gvozden samom sebi komplikuje život, da ga ne bi zakomplikovao drugima“.

Glumac je svestan da je reč o telenoveli i da se epizode pišu u hodu. Ipak, za naš sajt je otkrio šta mu se najviše dopada kod svog Gvozdena.

Naturalizam! Kako sam stariji, naturalizam je nešto što najviše volim. I uvek, koji god žanr da radim, mislim da je važno da su likovi, radnja, odnosi i emocije mogući. Samo ako je moguće, onda je i gledljivo“.

Read More