“KAKO MOŽEŠ SA BABOM?” Veljko pokazao kako Verica izgleda U BIKINIJU I OBRATIO SE HEJTERIMA! (FOTO)

Showbiz vesti

Važe za jedan od najskladnijih i najzaljubljenijih parova, koji već godinama izaziva brojne komentare na javnoj sceni, zbog razlike u godinama. Međutim, oni se na to ne obaziru, već uživaju u svojoj ljubavi. Ovoga puta su “podigli prašinu” novim fotografijama sa letovanja.

A.B.  |  Izvor: prva.rs  |  

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

.

Modna kreatorka Verica Rakočević i kompozitor Veljko Kuzmančević poslednjih nedelja uživaju na letnjem odmoru, koji je Veljko želeo da dokumentuje na komičan način.

Nakon što su objavili fotografije u kupaćim kostimima i tako izazvali brojne reakcije pratilaca, poznati kompozitor je sada objavio fotografiju svoje supruge uz vrlo neobičan opis, i na taj način zauvek “začepio usta” svim ljudima sa zluradim komentarima.

“Mrzi me da odgovaram obožavateljkama na poruke ‘Kako možeš sa babom?’ Evo mučim se…Inače, pod vodom je još bolje”, napisao je Veljko u opisu fotografije Verice Rakočević u kupaćem kostimu.

.

Podsećamo, Verica Rakočević je napunila 75 godina i možemo zapaziti da je modna kreatorka u osmoj deceniji ima izvajane trbušnjake, uzak struk, vitke noge i bujne grudi.

Read More