Ko je Džej Elis, JEDAN OD NAJPOZNATIJIH SRPSKIH ZETOVA? Sa suprugom Ninom Seničar završio u Vogu, glumio uz Toma Kruza, a evo čime se bavio pre glume

Životne priče

Bivši maneken i holivudski glumac Džej Elis je sa suprugom Ninom Seničar pre nekoliko dana stigao u Srbiju i po svemu sudeći uverio se u čari beogradskog noćnog života. Mnogi kažu da je najbolji provod u našoj zemlji, a sudeći prema snimcima američkog glumca na društvenim mrežama, možemo zaključiti da i on deli isto mišljenje.

Izvor: Žena Blic/Jelena Milenković  |  

Foto: Profimedia/Rodin Eckenroth

Foto: Profimedia/Rodin Eckenroth

.

Glumica Nina Seničar je u Srbiju stigla povodom snimanja druge sezone hit serije “Popadija”, čije emitovanje je planirano od jeseni na Prvoj televiziji. Stigla je u društvu svog supruga Džeja Elisa, sa kojim je iskusila čar noćnog provoda u srpskoj prestonici.

Svoju ljubav krunisali su 2022. godine, a o tom venčanju pisao je i Vog, koji je tu ceremoniju ocenio kao jednu od najlepših.

Bajkovito venčanje u Toskani

Nina i Elis venčali su se posle pet godina veze, on ju je zaprosio dok je trajao zalazak Sunca na plaži na Baliju, u januaru 2019. godine. Nedugo nakon toga počeli su da planiraju venčanje:

“Oduvek smo znali da se venčamo u Italiji jer je odlazak tamo bilo prvo zajedničko putovanje”, rekla je Nina za Vog.

Otputovali su u Italiju u potrazi za idealnim mestom, putovali su nedelju dana, razgledali 15 mesta i vila i na kraju odabrali vilu Mangiacane, imanje okruženo vinogradima i maslinama u Toskani.

Venčanje su morali da odlože zbog pandemije korona virusa, a pozivnice su slali čak tri puta. Brojne poslovne obaveze oteževale su im planove, takođe. Nina je blistala u venčanici “Dolce &Gabanna”.

Holivudski uspesi srpskog zeta Blitao je na venčanju i Džej Elis koji je 2013. igrao u seriji “The Game”, a od 2016. do 2021. bio član glumačlke postavke “Insecure”, što mu je donelo nagradu. Glumio je zatim 2019. u filmu “Escape room” a onda i 2022. u “Top Gun: Maverick” uz Toma Kruza. Mnogo puta pojavio se sa Ninom Seničar na crvenom tepihu i oduševili stajlinzima. Njegov otac radio je u vojnom vazduhoplovstvu, a majka kao direktorka finansija. Za 13 godina promenio je 12 škola. Završio je Konkordija univerzitet u Oregonu gde je igrao košarku. Bavio se modelingom i odnosima sa javnošću.

Read More