Muškarac koji VARA uvek kupuje OVAJ POKLON: Prodavačica rešila misteriju njihovih spletki, jasno je kao dan!

Ljubav i seks

Da li se slažete?

Izvor: najzena.alo.rs/Ana Klikovac  |  

Ilustracija Foto: Stokkete/Shutterstock

Ilustracija Foto: Stokkete/Shutterstock

.

Prodavačica Šenon Hil, koja radi u Šanelu, na društvenoj mreži TikTok često deli zanimljive detalje i iskustva iz svog rada, a uoči praznika snimila je video na temu šta muškarci kupuju svojim ljubavnicama na poklon.

Ispričala je kako je sa 19 godina počela da radi u prodavnici luksuzne robe, pa tvrdi da je tokom dugogodišnjeg rada naučila da prepozna sve vrste kupaca, uključujući i muževe koji varaju svoje žene.

Otkrila je da prodavnica u kojoj radi ima sačuvane podatke o svim prethodnim kupovinama u kojima se mogu pronaći proizvodi koje žene kupuju, a potom njihovi partneri biraju poklone na osnovu te liste.

Zatim je objasnila da se često dešava da neki od njih izaberu isti parfem i za suprugu i za ljubavnicu i dodala da je razlog za to sasvim jasan, piše Krstarica.

“Ne žele da im ljubavnica miriše drugačije pa da žene shvate da varaju“, kazala je Hil.

Prodavačica je u snimku u nastavku otkrila o kom parfemu je reč…

.

“Kako je slatko kada muž kupi svojoj ženi ne jedan, već dva parfema“, “Radila sam u zlatari i isto se desilo – kupili su isti poklon za žene i ljubavnice“, “Da mi je bivši poklonio poklon namenjen njegovoj ljubavnici shvatila sam jer ne nosim XXS veličinu džempera“, samo su neki od komentara.

Read More