Imate preko 50 i tanka vam je kosa? Ne brinite, ove 3 frizure su idealne za vas, izgledaćete mlado i sveže!

Provereno skidaju godine sa lica…

Da li ste uvek zadovoljni frizurom ili se nervirate zbog tanke kose? Ako vam se prirodno stanjuje ili opada sa godinama , na sreću postoji mnogo načina da dodate više volumena. Profesionalni frizeri i stručnjaci otkrili su nam tri vanvremenske i popularne frizure koje ćete isprobati ove jeseni, a koje će sakriti znake proređivanja i elegantno istaknuti vaše lice.

1. Dugi, skriveni pramenovi
Prelomljena kosa

Printscreen/Instagram

 

Za one koji žele da zadrže dužinu, ali se i bore sa prirodno tankom ili ravnom kosom, frizeri preporučuju suptilne slojeve dugih pramenova. Kosa će vam izgledati gušće, zdravije i sa više volumena, piše Sensa.rs.

2. Talasasta bob frizura sa šiškama
kosa

Shutterstock

 

Ova mladalačka frizura pogodna je za tanku, ali i za gustu kosu. Najviše odgovara ženama u zrelim godinama jer im sakriva bore i čini da izgledaju mlađe. Šiške koje se razdvajaju na sredini, ističu oči i jagodice.

3. “Fudbalerka” u kombinaciji sa piksi šišanjem
kosa

Hiep Vu / DesignPics / Profimedia

 

Ako ne možete da se odlučite između potpunog, klasičnog piksija ili malo dužeg, slojevitog šišanja sa “zavesa” šiškama (cipal), onda je ovo savršeno rešenje za vas. Kroj je nešto duži od tipične piksi frizure, ali kraći od cipala, dok i dalje sadrži izgled i volumen oba stila. Ovakav postupak je odlična opcija za one sa tankom, finom kosom, jer će slojevi pomoći da se doda gustina. 

Bonus video:

Read More