Odličan trik za KOSU: Evo šta se desi ako pomiješate ova TRI sastojka i umotate kosu u aluminijumsku foliju!

69

Postoji niz faktora koji utiču na kvalitet kose. To uključuje zagađenje životne sredine, izlaganje suncu, hlorisanu vodu, kao i prekomjerno korišćenje proizvoda za kosu.

Koliko god želimo da verujemo da su ovi proizvodi za njgu kose korisni, često su opterećeni teškim hemikalijama i sintetičkim jedinjenjima koja donose više štete nego dobra.

Prirodno tretiranje kose je, s druge strane, izuzetno korisno za poboljšanje ukupnog kvaliteta i izgleda vaše glave i kose. Recept za ispiranje kose koji pružamo ovdje radi nevjerovatno dobro za uklanjanje svih ostataka iz vaše kose, vraćanje vitalnosti, sjaja i mekosti. Konačno, ali ne manje važno, to će hraniti kosu vitaminima, neophodnim za zdrav rast kose.

Sastojci:

1 ispasirana banana
limunov sok od 1 limuna
2l mlijeka

Uputstvo:

Počnite zagrijavanjem mlijeka, ali pazite da ne pregrijete. Dodaj pire i limunov sok. Dobro miješajte sve dok se svi sastojci dobro ne pomiješaju.

Primijenite ovo na svoju kosu i kožu glave. Massirajte nježno tako da se dio maske apsorbuje u vašu kožu glave, a zatim ostavite oko 15 do 30 minuta ili dok se vaša kosa ne osuši. Na kraju, isperite s vrlo blagim šamponom.

Ova maska ​​za kosu učinit će kosu mekom i vlažnom. Za najbolje rezultate, primijenite je dva puta nedeljno.