Poljubio je devojku prvi put i usne su počele da mu “gore”: “Šokirao sam se kada sam saznao zašto me boli!” (VIDEO)

Zanimljivosti

Jedan muškarac podelio je svoj šok kada je na prvom sastanku poljubio devojku, a usne su počele da mu „gore“ i kako kaže čak je pomislio da je alergičan na svoju partenrku.

Izvor: Večernji.hr/Paula Brico  |  

Foto: Antonio Guillem/Shuttrstock

Foto: Antonio Guillem/Shuttrstock

.

Naime, Oti Klark zajedno sa svojim prijateljem Džejkom Kregom vodi podkast, a u nedavnoj epizodi on je otkrio da je naišao na neobičan osećaj „pečenja“ nakon što je poljubio devojku na prvom sastanku, piše Dejli Mejl.

„Bio sam napolju sa tom ženom i kao i svaki dobar spoj, završio se poljupcem. Počeli smo da se ljubimo, a onda smo ponovo počeli da razgovaramo, ali moje usne su počele da gore. Pomislio sam – šta se događa? Razmišljao sam o večeri, jesmo li naručili pice sa halapenjosima? Jesam li alergičan na ovu devojku? Šta se događa?”

Oti je na kraju pitao svoju partnerku da li zna zašto ga usne peku, a ona je krenula da se smeje i objasnila mu da je imala sjaj za punije usne, koji stvara osećaj peckanja i zatezanja.

On je zatim upitao Džejka: „Jesi li znao da devojke koriste sjaj za usne koji čini da im usne izgledaju veće?”, ali ispostavilo se da većina muškaraca iz njihovog okruženja ne zna da takav sjaj uopšte postoji.

Read More