Privucite novac: Uradite ovo i gledajte kako se vaš život mijenja…

Negativnu energiju pivlačimo,kada držimo uvelo cvijeće i dotrajale stvari  u svom domu.

Razbacane stvari, papiri, mogu samo loše uticati na nas, uvijek trebate držati stvari na mjestu i držati uredan dom.

Pored toga nije potrebno da u domu držite osvježivače zraka, mnogo je bolje da malo dom popršćete eteričnim uljima,djelovat će opuštajuće.

Sada se vratimo na temu novca potrebno je da novac ne bude razbacan.

Kako biste privukli pozitivne stvari u svoj život,važno je da imate pozitivne misli. Pozitivne misli rezultiraju pozitivnim rezultatima, ako ste stalno negativni  ne možete očekivati pozitivne stvari.

To je zato jer ste sami sebi odmah zacrtali negativan ishod, ne radite to nikada razmišljajte o stvarima koje biste voljeli da se dese, nego o onima koje ne biste voljeli.

Rezultat slika za privucite novac

Uzmite šaku riže i malo bibera i stavite u čašu, zatim mješajte rižu i biber s vremena na vrijeme da ne budu prestari, možda vam pomogne.

Naravno, da se ne možete uzdati samo u to,radite i trudite se imat ćete novca i ostvarit ćete ciljeve.

Donosimo vam nekoliko još načina za privjačenje novca!

Prema Feng Shui,ovaj trik će vam pomoći da donijeti pozitivne vibracije i bogatstvo, jer će prisutnost ove biljke u kući privlači novac kao magnet.

Ova biljka naziva se Krasula.

Velika briga oko ove biljke nije potrebna, ali ako je stavite u malo veću saksiju, početi će rasti kao luda.

Rezultat slika za Krasula.

Prema kineskom vjerovanju,ovu biljku treba staviti na desnoj strani od ulaza u vašu kuću kao i na sjevernom dijelu kuće.

Kineska tradicija smatra da u ovoj biljki postoje eterična ulja, povećava mentalnu i fizičku pozitivnost kod ljudi, te povećava psihičke i fizičke sposobnosti ljudi.

Novčanik ne morate uvijek nositi pored sebe, morate znati pravila koj atrebate da poštujete u koliko ne želite da vam novac obogate.

Koje je boje novčanik!?

Za žene: zlatni, ali i crveno zlatni, jer je crveno – vatra, dok je zlatno – metal, vatra topi metal i pretvara ga u tečno zlato!

Jeste li ga sami kupili?

Pravilo je da ga uvijek sami sebi kupite,jer je drugačija energija ima osoba koja vam je kupila novčanik, ili u koliko vam osoba, kupi i to prazan.

Jeste li ponosni na svoj novčanik?

Treba da budete ponosni na svoj novčanik treba da volite taj komad koji posjedujete, kupujete novčanik, izaberite onaj koji baš želite.

Jesu li novčanice lijepo složene?

Ako novčanice nisu lijepo složene,na taj način blokira se energija vaših finansija, u koliko ima nereda u vašem novčaniku prikazuje vaše nepoštovanje prema novcu.

Je li novčanik pun papira i vizit karti?

U novčaniku nikako ne smijete nositi neplaćene,čak i plačene račune, Poželjno je nositi odvojenu torbicu za papiriće i vizit karte.

Koliku svotu novca nosite u njemu?

Metafizička tajna kaže da treba da imate malo više u novčaniku jer veća količina priliva još novca.

Rezultat slika za privucite novac

Jedan od najbržih načina je da uzmete nešto što smanjuje upalu, i nadraženost pa grlo manje boli. U slučaju da nemate, kupit ćete bez recepta.

Čim osjetite peckanje, uzmite mlake vode s soli pa grgljajte. To možete učiniti nekoliko puta na dan. Prpeoručuje se slaganje otopine od čaše vode i pola kašičice soli. Nakon grgljanja ispljunite.

Razne pastile  odmah će olakšati bol. U apoteki ćete odabrati razne vrste. Takođe mogu pomoći i sprejevi.

Ako ste počeli i kašljucati kupite sirup jer ćete spriječiti razbolijevanje te izdržati radni dan.

Bitno je da pijete čaj ili vodu. Tekućina će ispirati bolno grlo. Dobro će doći i domaća čorbica.

Birajte biljne čajeve koji će ojačati imunitet, ali pripazite da ne bude vrelo.

Topla čorba će pomoći pa je jedite. Ako se pitate zašto , odgovor je – natrijum u čorbi djeluje protuupalno. Osim toga, grlo može biti gore kada gutate hranu.

Iako ovo nije brz način, jako je važan. Tako ćete lakše izboriti bitku s infekcijom. Većina upala izazvana je virusom.

Ako je jaka grlobolja, otiđite ljekaru jer je moguće da imate bakteriju. No nemojte poduzimati prije nego što napravite bris grla.

Hrana je bitna stavka, pa izbjegavajte nezdravo. Možete piti i limunadu s malo meda.

grlo-grlobolja