REČENO MI JE DA ĆU ŽIVETU JOŠ SAMO NEKOLIKO DANA: Voditeljka se 2 godine bori sa RAKOM DOJKE, onda su stigli JEZIVI REZULTATI, a njen sin ima samo 2 godine…

Rejčel Blend, voditeljka BBC-ja, saznala je da boluje od raka dojke u novembru 2016. godine.

 

„Rečima legendarnog Frenka Sinatre – plašim se da je moj čas kucnuo, prijatelji. Tako iznenada. Rečeno mi je da imam nekoliko dana života. Sve je nadrealno i zahvaljujem se svima za svu podršku koju su mi pružali“, poručila je voditeljka na Tviteru.

 

Voditeljka sa suprugom Stivom ima dvogodišnjeg sina Fredija. Svoju borbu sa rakom dokumentovala je na blogu „Veliko R, mala ja“, a vodila je i radio-emisiju posvećenu svojoj borbi.

 

Trenutno radi na knjizi za njega koja je, kako je rekla, ispunjena detaljima iz njenog života koje njen suprug ne zna i ne bi mogao da mu ih prepriča.

 

„U toj knjizi sažeti su svi saveti i priče koje bih sinu rekla kroz odrastanje, ali sada to neću moći uživo. Nadam se da će mu pomoći kroz život“, kaže voditeljka.

A beautiful day with my boys in beautiful Salcombe. When the sun shines there is NO WHERE BETTER. We played on boats and in the sea. And I walked up steps and hills. When a week ago I needed to sit down x4 between the hospital car park and ward. Breathing that sea air as much as I can and taking the good day (despite the 5am wake up call – cheers Fred and daylight 😂) #salcombe #cancer #stage4problems #devon #holiday #seaside #playingonboats #sunshine #breatheagain #mummylove #familytime #love #notdeadyet

Објава коју дели Rachael Bland (@bigclittleme) дана 23. Јул 2018. у 1:40 PDT

Kurir.rs/Foto Printscreen/Instagram 

 


Kurir

Autor: 
Kurir