TV stanica u Srbiji objavio: Šemsa je …


Dok su se na Farminim žurkama najviše pjevale pjesme bh. folk zvijezde Šemse Suljaković, kao grom iz vedra neba, do nas je došla informacija ili bolje reći dezinformacija da je na jednoj srpskoj televiziji u vrijeme emitovanja Dnevnika prošao kajron sa viješću da je Šemsa umrla u stanu u Beogradu.

Ispostavilo se da to nije tačno jer smo odmah kontaktirali njene bliske prijatelje koji su i sami u trenu ostali zatečeni, ali naravno nakon provjere tu vijest demantovali. Svakako da nam je bilo drago da je sve bila laž, ali se odmah nametnulo pitanje ko je taj ko se usuđuje izbacivati u javnost takve informacije. Među prvima Elvis Komar je pitao Kalimera a ovaj nazvao Šemsine prijatelje i onda je proradio Facebook i ostale “tračerske” varijante. Od rekla kazala “isprela” se samo takva priča.

Istini za volju, u samom početku nam je bila sumnjiva priča jer znamo da Šemsa ne posjeduje stan u Beogradu, a znali smo i da je na gostovanju u zemljama Zapada. Naravno, da ne bi okolišali nazvali smo “temu” tih ogovaranja, samu Šemsu.

– Pa zar više nije dosta tih gluposti!? Ne znam samo koliko puta su me ukopali. Onima koje volim ću reći da sam, hvala bogu, dobro, zdravo i veselo što znači da uspješno odrađujem svoje ugovorene nastupe. A za te dokone zlobnike od mene ni riječ. Nisu vrijedni pomeni. Savršeno me ne interesuje jer nije to prvi put, ali mislim da sve potiče od onih koji misle kada Šemsa ode sa estrade zauzeće njenu poziciju. Ma sada sam se naljutila i reći ću Šemsa nama zamjene – kazala nam je u šaljivom i svom prepoznatljivom simpatičnom žargonu ova velika pjevačica.

(Visited 4 times, 1 visits today)