Uspešna dijeta uz pomoć snage Meseca

Foto: Profimedia

Uticaj Meseca na naš izgled nije teško objasniti: Zemljin satelit je vladajući u znaku Raka, pa samim tim odgovoran za kuhinju i proces varenja. Dakle, svoju težinu možemo da kontrolišemo samo preko Meseca!

Preko položaja Meseca i njegovog uticaja na naš znak rođenja možemo da odredimo i koji su nam najpovoljniji, a koji izrazito nepovoljni dani ukoliko rešimo da se pozabavimo svojom težinom.

Ako je Mesec loše postavljen u natalnom horoskopu, radi se o osobi koja ima neke probleme s varenjem i metabolizmom. Pored „usporenog” Meseca, koji se ogleda u usporenom metabolizmu što dovodi do viška kilograma, isto tako možemo imati problem sa „ubrzanim” Mesecom koji ubrzava metabolizam. Reći ćete, kakav je to problem ako neko može da jede do mile volje i ne ugoji se? Može, jer se u tom slučaju vrlo često radi o preteranoj mršavosti.

Mesec se u odnosu na naš organizam ponaša kao sunđer jer upija suvišnu vodu, što se i te kako odražava na naš izgled. Znači, bilo bi dobro da pogledamo položaj Meseca kada želimo da se pozabavimo svojom figurom da bismo pospešili njegove pozitivne strane i – lakše postali vitki!

Na sledećoj stani pročitajte koje je najbolje vreme za početak dijete.