Reakcija Tamare Kalinić na jezive događaje: Prozivali su je što ne deli ništa, danas im je zapušila usta

Osmoro dece i radnik obezbeđenja ubijeni su u sredu ujutru u oružanom napadu 13-godišnjeg učenika. U Mladenovcu se večeras dogodio još jedan krvavi napad u kome je život izgubilo osam osoba.

Tamara Kalinić možda u prvobitnom trenutku nije imala nameru da deli objave u vezi sa jezivim događajima, ali je naknadno promenila mišljenje.

https://www.instagram.com/reel/Cr02wM2gh4H/?utm_source=ig_web_copy_link

“Tamara, bilo bi lepo da izraziš saučešće porodicama koje su ostale bez dece u jučerašnjem masakru”, glasio je komentar ispode objave poznate influenserke.

Printscreen/Instagram

 

„Pretužni događaji u mojoj zemlji. Molim se Bogu za porodice stradalih, za omladinu, za Srbiju. Samo ljubav i lepe reči mogu da nas izvuku iz ovih bolnih trenutaka“, napisala je Tamara.

“Kad pričam o Srbiji, pričam o zemlji nasmejanih lica, istorije, kulture, odlične hrane i sjajnog provoda. Sve manje lepo ne spominjem. Trudila sam se u više navrata da dovedem prijatelje strance da otkriju čari koje naša država nudi. Često su me pitali je li Beograd siguran grad? Iz tog razloga nikada nisam delila objave protesta, incidenata i manje lepih stvari koje se dogode u svakoj zemlji, jer jednostavno tom slikom nisam želela da predstavljam našu zemlju”.

‘Neću prenositi brutalne događaje, jer se zna gde o istima možete pročitati, ali sam tu za podršku i pomoć, s vama u mislima i molitvama’, zaključila je.

BONUS VIDEO

Read More