Izgledajte zanosno na plaži poput Sofije Milošević: Tri modela kupaćih kostima koje će svaka žena rado iskopirati

Sofija Milošević je poznata po svom besprekornom modnom ukusu, ona čak i na plaži izgleda zanosno. Njen Instagram je prava modna oaza, gde svaka žena može da pronađe kupaći koji joj najviše odgovara. 

Ona je neko ko voli da eksperimentiše sa modelima i bojama, pa tako se mogu pronaći i jednodelni i dvodelni kupaći kostimi. 

Izdvojili smo tri modela koja su nam najviše privukla pažnju, a svaka žena bi ih rado ponela.

1. Aktuelni Barbi model

Dvodelni model kupaćeg kostima u Barbi roze nijansi Sofiji stoji kao saliven. Gornji deo ima poseban detalj u vidu kopče između grudi, koja mu daje dozu provokacije. 

2. Cvetni dezen sa push up korpama

Dvodelni model cvetnog dezena, koji je ovog leta must have i trendseterke ga rado nose. Ističe se gornji deo koji naglašava ženske atribute, a na Sofiji izgleda brutalno.

3. Cik cak jednodelni model

Ovaj model prikupio je dosta lajkova na njenom Instagramu zbog neobičnog kroja. Bordo boja, prorezi sa strane i provokativan dekolte je ono što ovaj model čini posebnim, a vrlo atraktivnim. 

Za koji god model koji Sofija nosi da se odlučite sigurno ćete zablistati na plaži. Sve oči biće uprte u vas, baš kao što je slučaj sa našom lepom manekenkom. 

Read More