Serena Vilijams otkrila pol drugog deteta: Na slavlju je bio i njen otac za kog se pričalo da je maltretirao tokom karijere

Slavna teniserka Serena Vilijams i njen suprug Aleksis Ohanijan na organizovali su slavlje na kojem je otkriven pol njihovog drugog deteta

Slavna teniserka Serena Vilijams i njen suprug Aleksis Ohanijan na organizovali su slavlje na kojem je otkriven pol njihovog drugog deteta. Snimak sa tog događaja objavljen je na Jutjubu. Čuvena sportistkinja je pred ovogodišnju Met Galu u maju u Njujorku otkrila da je ponovo u drugom stanju. A muž joj je na ovom slavlju priredio iznenađenje.

Slavlju je prisustvovala i njihova petogodišnja ćerka Olimpija Ohanijan. Serena Vilijams mislila je da će pol bebe otkriti uz pomoć torte čija unutrašnjost je trebalo da bude ili u plavoj ili u roze boji. Aleksis Ohanijan napravio je malu šalu pa je poručio tortu u žutoj boji. Slavna teniserka je bacila kolač na muža, kada je to videla, a onda je uz pomoć dronova otkriveno da par čeka ćerku.

Sreći nije kraja, mnogo radosti naravno donela bi i vest da je beba muškog pola, Serena je bila iskrena pa je priznala: “Malo sam nervozna jer nemam nikakav plan ako se ispostavi da je dečak”.

Na slavlju su bili i Serenina sestra Venus Vilijams i njihov otac Ričard Vilijams, za kog se vezuju brojne kontroverze o tome da li je maltretirao ćerke dok ih je učio tenisu.

Read More