Dnevni horoskop za sredu, 2. avgust: Device, smanjite tvrdoglavost, Vodolije očekuje sukob sa osobom iz prošlosti

Ovan 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Vodolije koja vam je velika poslovna podrška. Partnerski odnos je vama bitan ali moraćete da se okrenete sadašnjem trenutku i da gledate sebe i svoju poslovnu ambiciju. 

Bik 

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Ovna koja je veoma negativno raspoložena prema vama. Neke stvari previše emotivno shvatate i zbog toga pokušajte da se posvetite sebi i svojim emocijama. 

Blizanci

Sam početak dana biće veoma dobro organizovan zbog vaše potrebe da se posvetite svojim planovima. Nemojte biti preoštri prema partneru i partnerskom odnosu. Zdravlje je odlično. 

Rak

Sve vezano za saradničke odnose vam odvlači energiju i donosi nervozu. U emotivnom segmentu – osećate jaku privlačnost i strast prema nekom koga znate od ranije.

Lav 

U narednih tri dana pošaljite poruku drugima oko vas u vezi vaših poslovnih aktivnosti. Niko ne sme da se igra vašim emocijama posebno ne na način na koji se do sada ponašala vaša porodica. Problemi sa spavanjem. 

Devica

Tvrdoglavo odbijate da se okrenete svojlma jer jednostavno ne možete da predjete preko problema iz prošlosti. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog toga što niste spremni na kompromis. 

Vaga 

Do kraja radne nedelje bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Jarca koja vam je velika podrška i prijatelj. Ova osoba vam daje mogućnost i dobre informacije u vezi posla i poslovnih aktivnosti. 

Škorpija

Do kraja nedelje mogući su prekidi komunikacije sa partnerom zbog vaše potrebe da dominirate. Nemojte biti preoštri i skloni da tražite da u svemu budete u pravu. Zdravlje je stabilno. 

Strelac 

U vezi posla do kraja dana povoljne vesti stiže od osobe iz inostranstva. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vaše tvrdoglavosti i to ne možete da drugacije sagledate. 

Jarac 

Ovo je veoma uobičajen dan bez nekih velikih problema i aktivnosti. Čuvajte se duplih standarda kada je u pitanju vaš odnos sa partnerom i njegovim roditeljima. Najbitniji vam je unutrašnji mir. 

Vodolija

Zbog negativnog uticaja Jupitera kroz vaše polje poslovne komunikacije imaćete priliku da pristanete na kompromis. Ljubavni sukob datira od ranije ali partner to ne vidi tako i na taj način. 

Ribe

Sam početak dana biće mnogo opterećujući za vas i Vase emocije. Nije dobro da povedete računa samo o sebi i svojim planovima, važno je da razumete i drugu stranu – partner ima svoje potrebe. 

Read More