Roditelji je se ODREKLI zbog njenog izgleda: Potrošila čitavo bogatstvo na plastične OPERACIJE a u srodstvu je sa KRALJEVSKOM porodicom!

Doli (29) iz Engleske je potrošila čitavo bogatstvo da bi ličila na babriku, ali kako kaže, ne namera da prestane da ulaže novac u operacije. 

Doli Miks dolazi iz porodice koja je povezana sa kraljevskom porodicom, ali se nikada nije osećala kao da se uklapa u njih. Ova 29-godišnjakinja je oduvek želela da izgleda kao Barbi. Želela je da ima plavu kosu, velike grudi i ogromne usne. To joj se i ostvarilo i sada živi svoj san.

Printscreen/Instagram

 

– Moj cilj je da izgledam više plastično nego ljudski. Oduvek sam želela da izgledam kao plastična barbika – rekla je ona.

Ona tvrdi da je oduvek bila umetnička duša, ali da njen otac nikada nije imao ‘sluha’ za ovu vrstu umetnosti, što je značilo da nije podržavao njen lični izraz.

– Nisam videla svoju porodicu mnogo godina. Ne podržavaju me u traženju svog identiteta. Ima toliko ružnih reči kojima je moja porodica opisala moj izgled. Rekli su mi da sam odvratna i da izgledam užasno – rekla je ona.

– Moja krvna loza im je veoma važna i ide prilično daleko u kraljevsku porodicu. Stalno su pokušavali da me povežu sa sinovima bogatih zemljoposednika. To mi se zaista uopšte nije dopalo – dodaje.

Ona je prvi put operisala grudi u svojim ranim dvadesetim i prešla je sa korpe 34B na korpu 34E. Sada joj grudi teže četiri kilograma, a redovno dobija injekcije botoksa i hijalurona za usne kako bi lice izgledalo plastično.

Read More