Zovu ga “tihi ubica masti i prekomjerne težine”: Topite kilograme s izuzetnom lakoćom!

Mnogo je zahtjevnih  dijeta  i opasnih operacija, koje nisu uvijek najbolja odluka. Zbog toga ćemo u ovom članku pokazati kako zdravo i bez truda smršati.

Mnogo puta, sedentarnost je ono što nas dovodi do divljeg dobijanja težine. Sjedeći cijeli dan na poslu akumuliraćemo nepotrebne masti. Također, kada se vratimo kući sa posla, sjednemo gledati TV i imamo malo fizičke aktivnosti.

Međutim, postoji hit pod nazivom “ubica prekomjerne težine” koji vam može pomoći da izgubite težinu brzo. Možete izgubiti do 3 kg u samo dva dana. Njegova glavna svrha je sagoreijvanje masti na najtežim mjestima kao što su stomak, leđa i noge. Trebalo bi da se uzme 30 minuta poslije doručka 2 ili više puta sedmično.

Image result for prekomjerna težina žena

Sastojci:

-Mali paradajz (4 komada)
-Limunov sok (6 kašika)
-Bijeli luk (4 žlica)
-Ledene kocke (6 komada)
-Mineralna voda (0,25 litara)

PRIPREMA I UPOTREBA:

Prvo, morate temeljito oprati sve sastojke. Onda ih stavite u blender i dobro ih miješajte dok ne dobijete lepu homogenu smjesu.

Za najbolje rezultate, trebalo bi da uzmete ovo piće 30 minuta nakon doručka 2-3 puta nedeljno.

Paradajzi su bogati likopenom i antioksidantima koji prirodno pročišćavaju naše tijelo. Na taj način možemo eliminisati toksine koji nas sprečavaju da izgubimo težinu, kao i toksine koji štete našem zdravlju.

Image result for prekomjerna težina žena

Pored toga, bijeli luk je poznat po svojim različitim korisnim osobinama za naše zdravlje. Pomaže nam da sagorijevamo kalorije dok se brinemo o našem ukupnom zdravlju.

Ali, morate znati da ovaj recept neće sam izgubiti težinu. Trebalo bi ga pratiti balansiranom ishranom sa voćem, žitaricama, zelenim čajem, povrćem itd. Pored toga, morate po svaku cijenu izbjeći konzumaciju šećera.

Ne čekajte i brzo počnite da gubite težinu uz ovaj recept. Za kratko vrijeme, dobit ćete odlične rezultate i vjerujte mi da ćete biti više nego zapanjeni!

Image result for prekomjerna težina žena