Imate problema sa uraslim dlačicama? Nakon ove smjese postat će prošlost!

Ovi savjeti će vam pomoći da se oslobodite uraslih dlačica i izbjegnete slična stanja. Njegujte svoju kožu na ispravan način i neće biti problema. Posvećujući više vremena njezi tijela izbjeći ćete razne neugodne i bolne reakcije. Naučite osnove od profesionalaca koji će vam pomoći u borbi protiv uraslih dlačica.

Ovo nesretno stanje doista može prouzročiti probleme. Crvene kvržice mogu dovesti do teže i nepovratne štete u strukturi kože. Borba protiv uraslih dlačica nije samo stvar ljepote, već i nužnost kako bi se osiguralo besprijekorno stanje kože.

Postoje različite metode i savjeti kako se osloboditi uraslih dlačica. Mnogi rituali imaju svoje prednosti i nedostatke. Razmotrite sve prednosti i nedostatke prije nego se ulovite u koštac s ovim napastima. Slijedite savjete u nastavku ako se želite riješiti uraslih dlačica.

Počnite s toplom kupkom koja će omekšati kožu, a to će omogućiti pravilno uklanjanje uraslih dlačica. Mlaka voda ima moć da otvori pore i pomogne u rješavanju ovog problema. Folikul će se otvoriti i uraslu dlačicu će biti lakše odstraniti.

Rezultat slika za urasle dlake

Ako želite brzo uklanjanje dlačica, umočite krpu u toplu vodu i držite na problematičnom području najmanje 10 do 15 minuta. To također možete učiniti i prije depilacije.

Piling igra ključnu ulogu u uklanjanju uraslih dlačica, a i odličan je za uklanjanje mrtvih ćelija kože. Ovo je jedan od najbolji načina uklanjanja mrtvih ćelija kože koji su većinom krivci za urasle dlake.

Lagano trljajte piling u kožu, ali ne previše oštro da ne učinite više štete nego koristi. .

Koristite visoko kvalitetne pincete za uklanjanje uraslih dlačica, ali prvo što morate učiniti je dezinficirati ju uranjanjem u alkohol na nekoliko minuta. Povucite kožu oko urasle dlačice kako biste bili u mogućnosti iščupati je pincetom. Budite pažljivi da pincetom ne ogrebete kožu.

Kako bi ubrzali pravilan oporavak kože na kraju nanesite hidratantnu kremu. Kako bi izbjegli probleme nemojte uklanjati dlačice u smjeru rasta.

Rezultat slika za urasle dlake

Svatko ko se brije može dobiti akne upalne ali i užane urasle dlačice.

To se dešava kada se obrijane dlake nastavljaju  rasti i rotiraju se natrag u kožu. Te nakon toga dolazi do toga da koža pocrveni, bubuljica se počne razvijati.

Upalne bubuljice uzrokovane su  trans folikularnog i extrafollicular uraslom dlakom.

U koliko se to desi brijanje na osjetljivim područjima je veoma bolno, iritira i razbija kožu.

Evo načina da to zaustavite!

Sol se može koristiti za piling, na taj  način može pomoći u sprečavanju rasti dlačica.

Sol treba pomješati sa vodom i tačnije treba  1/2 žličice soli u šalicu tople vode, te nanjeti na uraslu dlačicu i pustiti da se osuši!

Ponovite ovo svaki dan, te će se rast dlačica smanjiti i neće biit uraslih dlaka!