Izvanredna 48-satna dijeta koja super brzinom uklanja toksine i masti!

Gubitak težine ne može se desiti u jednoj noći. Morate se boriti protiv frustracije tako što ćete stati na noge i početi da radite na tom pitanju.

Stavite li manje hrane na tanjur, možete smanjiti unos hrane. U moderno su doba porcije u restoranima prevelike, pa obratite pažnju.

PAMETAN ODABIR NAPITAKA

Amerikanci u organizam unesu oko 50 posto dnevnih kalorija kroz napitke. Također je dokazano da ćete manje pojesti ako prije obroka popijete čašu vode.

SAN ĆE POMOĆI!

Samo jedan sat više sna može pomoći u skidanju gotovo šest kilograma godišnje. Stručnjaci su ove rezultate dobili analizirajući osobe čiji je dnevni unos kalorija iznosio 2.500 kalorija. Spavajući jedan sat duže, ispitanici su smanjili unos kalorija za šest posto.

Image result for Izvanredna dijeta

Ovaj metod će vam pomoći da izgubite skoro 3-4 kg i savršen je za događaje u posljednjem trenutku na koje trebate ići u vašoj omiljenoj haljini.

Poželjno je započeti vašu ishranu tokom vikenda, kada ste opušteni. Ovaj sirup je veoma moćan jer sadrži antioksidans koji se zove likopen.

Povrće i zrna će otpočeti proces prečišćavanja.

Sastojci:

-300 ml vode
-2 kašike limunovog soka
-1 žlica javorovog sirupa
-1 kašičica čili paprika
-1 kašičica đumbira

Kako pripremiti:

Stavite sve sastojke u blender i miješajte ih dok pravilno ne kombinujete. Trebali bi konzumirati uveče prije nego što odete na spavanje.

Related image

Sok aktivira metabolizam

Sastojci:

-6 kašika limunovog soka
-2 paradajza
-500 ml vode

6 kockica leda

Kako pripremiti:

Morate kombinovati sve pomenute sastojke u sokovniku u trajanju od 1 minute sa maksimalnom brzinom. Ovo piće treba konzumirati ujutro prije doručka.

Dok ste na ovoj dijeti, morate piti puno zelenog čaja što je moguće bez šećera i jedite zrna i povrće.

Image result for Izvanredna dijeta