Nos otkriva karakter: Mesnat nos imaju velikodušni muškarci

Nos otkriva karakter: Mesnat nos imaju velikodušni muškarci

Posted by: Aura Redakcija

in SIGNALI TIJELA

Nije mali broj onih koji tvrde da oblik nosa kod muškaraca može da otkrije njihov karakter i da se u tom pogledu znatno ralikuju oni koji imaju prćast nos, „mesnat“, kukasti ili pravilan nos

OBLIK nosa kod muškaraca može mnogo da govori o njihovom karakteru, smatraju stručnjaci. Oni tvrde da prćast nos odaje staloženog, praktičnog i razumnog muškarca, uvek spremnog da pomogne osobama koje voli. Rado je u centru pažnje, koju privlači duhovitim opaskama. Ambiciozan je, dobro čuva tajne i nije za ljubavne avanture.

Takozvani “mesnat” nos krasi emotivne, velikodušne muškarce, koji vešto skrivaju osjećanja. Odlični su ljubavnici, ali će vjerovatno ostati sami do kraja života ako se ne ožene do četrdesete godine. Najveći problem im predstavlja to što vole da dominiraju u vezama.

Pripadnici jačeg pola sa kukastim nosom izgledaju kao uporne, stabilne i snažne osobe, a zapravo su nesigurni i nesposobni da sami rješavaju probleme. Smatraju da su uvijek u pravu, nestrpljivi su i skloni svađama, a u vezama ih najviše privlači seksualna komponenta.

Pravilan nos imaju lako zaljubljivi, vjerni i ljubomorni muškarci, koji teže dugim vezama i uživaju u osvajanju stidljivih dama. Radoznali su i rado eksperimentišu, sve duboko analiziraju, uobraženi su i omalovažavaju slabije.

Broj pregleda:
1.138

Komentari

komentara

2020-01-27
Aura RedakcijaOriginal Article