Сад више него икад потребно да се остаје код куће

БЕОГРАД, 23. марта (Тањуг) – Председник Александар Вучић апеловао је вечерас још једном на све грађане да остану код куће и захвалио свима који се боре и вредно раде, и дисциплиновани су, јер је, понавља, смисао свих мера да се сачувају животи.

“Све што радимо и боримо се, ништа не вреди уколико људи у Србији не буду разумели да нам је неопходна помоћ, да нам је више него било шта потребно да остану кући”, рекао је Вучић на прес конференцији.

Замолио је све, а посебно старије грађане, да издрже у својим кућама, или ако су на селу, без контакта са другима или, макар, на довољној удаљености, или са заштитним маскама.

Председник је захвалио свима који се, каже, у овој ситуацији боре и вредно раде.

“Лекарима, медицинским сестрама, радницима у фабрикама, који спремају храну, фармацеутима , који много раде да би Србија спремно, колико је могуће, дочекала ову ситуацију”, навео је Вучић.

Председник је захвалност упутио и новинарима, јер, како каже, без обзира на све разлике, гледају да дају свој допринос да победимо вирус.

“Хвала свим дисциплинованим грађнима који воле и поштују државу. Ово што радимо, не радимо зато што је то нама потребно, као што би неки да представе, већ да бисмо сачували животе људи”, поручио је Вучић.

Original Article