Ako želite da probudite STRAST U PARTNERU samo treba da izgovorite OVO

Ljubav i seks

Ponekad je dobro biti direktan, a ponekad je lepo i promeniti taktiku i indirektno partneru dati do znanja da ste ga se „uželeli“. Sa ovih deset izjava poslaćete jasnu poruku.

Izvor: 24sata.hr/Martina Japec  |  

Foto: Zoran Pucarevic/Shuttrstock

Foto: Zoran Pucarevic/Shuttrstock

.

„Mnogo si mi nedostajao“

Ako se niste videli neko vreme, ovakva rečenica je podsetnik na ono što delite, ali i na nežnu i ženstvenu stranu u vama koja otvoreno pokazuje svoju ljubav. Muškarcu koji voli svoju partnerku ova rečenica će biti nedvosmisleno se*si.

„Stalno razmišljam o onome kad si ti…“

Prisećanje na neku konkretnu scenu s njim koja vam se urezala u pamćenje deluje na nekoliko nivoa. Prvenstveno, otkriva da ga smatrate odličnim ljubavnikom, što prija egu. Osim toga, otkriva da ste uzbuđeni, a takva vrsta direktnosti vrlo je poželjna s vremena na vreme.

„Večeras si ti na redu“

Davanje i primanje sastavni su deo svakog stabilnog i ravnopravnog odnosa, a svako ponekad poželi da mu se ugađa. Takvo tetošenje u se*sualnom smislu za većinu je muškaraca na vrhu seksualnih želja, piše Redbook.

„Imam iznenađenje za tebe kod kuće“

Od kad su bili deca ljudi su naučeni da na reč „iznenađenje“ reaguju sa pozitivnim iščekivanjem. Ovakvom porukom pokrenućete lavinu se*sualne misli u njegovoj glavi i započećete predigru satima pre nego što se uopšte i videte, savetuje se*sualni terapeut Ian Kerner.

„Nisam li se*si u ovome?“

Ovakvu je rečenicu ipak najbolje da zapakujete u slikovnu poruku. Samopouzdanje je jedna od najprivlačnijih osobina u odnosima, a to što sami znate da ste se*si će i u njemu da probudi želju da vam pokaže kako delujete na njega.

„Želim te“

Želja i potreba su osnovni ljudski nagoni koji u ljubavnim odnosima stvaraju bliskost i povezanost. Ovakvom izjavom dajete do znanja koliko vam znači u emotivnom smislu, a što je više emocija – se*s će biti strastveniji.

„Uzmi usput i flašu vina“

Ovakva poruka jasno daje do znanja da vam je večeras stalo do uživanja. Hrana i piće često se povezuje sa dobrim se*som, a vino je poznati afrodizijak. Tako će čitav dan moći da razmišlja o hedonističkim užicima kod kuće.

„Nabacivao mi se…“

Iako nije dobro da se prečesto igrate sa ovakvim izjavama, naročito ako niste sigurni u stabilnost vašeg odnosa, povremena „injekcija ljubomore“ može da napravi čuda za libido muškarca. Činjenica da ste poželjni, ali i naznaka moguće konkurencije lako će rasplamsati strasti.

„Hvala ti“

Malo zahvalnosti, bilo da je reč o tome što je nešto popravio kod kuće ili uskočio u pomoć, jasno će mu dati do znanja da ga cenite. Osim toga, to će partnera podsetiti da ste tim – u spavaćoj sobi (u kojoj možete demonstrirati zahvalnost), ali i izvan nje.

„Odlično si mirisao jutros“

Zvuči i previše jednostavno, ali ipak pali. Ovakvom izjavom partneru dajete do znanja da ga primećujete i želite, a ne postoji bolji afrodizijaka od toga.

Read More