ASTRO PETAK: Rakovi pokušavaju da izbegnu RASPRAVU sa partnerom; Vage očekuju PROBLEMI na poslu, a Ribama se savetuje da urade OVO!

Astro

Da li će Blizanci danas ostati uz partnera ili će prihvatiti poziv prijatelja?

Olga Savić  |  

Ilustracija; Foto: Josep Suria/Shutterstock

Ilustracija; Foto: Josep Suria/Shutterstock

.

OVAN

Iako ste mislili da ste jedan posao ili obavezu u potpunosti završili, danas ćete ipak morati da se dodatno angažujete oko toga. Iskoristite pozitivnu energiju koja je u ovom periodu vezana za polje doma, pozovite prijatelje ili simpatiju na druženje kod vas.

BIK

Očekivali ste da će neke stvari ići lakše, i malo vam je naporno da se angažujete u velikoj meri. Ipak, neće biti potrebno mnogo truda da se ono što ste planirali završi. Dan je odličan za komunikaciju sa voljenom osobom ili za flert sa nekim ko vam je simpatičan.

BLIZANCI

Pozitivno raspoloženje će vas držati tokom celog dana, iako će biti par situacija koje će vas iznervirati ili izbaciti na kratko iz takta. Partner želi vaše prisustvo, ali vi imate poziv i od prijatelja. Biće teško uklopiti i jedno i drugo i sigurno je da ćete se nekom morati zameriti.

RAK

Nadređeni, ali i poslovni partneri danas vam mogu nabaciti mnogo više obaveza i zadataka nego što realno možete da postignete. Organizujte se bolje. Smeta vam ljubomora i posesivnost koju partner pokazuje, ali pokušavate da nekako izbegnete raspravu na ovu temu.

LAV

Okupiraće vas poslovne obaveze i nećete biti u mogućnosti da realizujete planove koje ste nameravali. Biće par zbunjujućih i konfuznih situacija tokom dana, sačuvajte prisebnost. Jednoj osobi na suptilan način šaljete signale da ste zainteresovani.

DEVICA

Danas ćete lakše nego što ste mislili uspeti da završite sve što ste planirali. Moguće je da će vam i neko od kolega priskočiti u pomoć. Morate ispoštovati ljude kojima ste obećali susret i malo je verovatno da ćete uspeti da se vidite i sa partnerom.

VAGA

Imate blagi problem da se usaglasite sa ljudima koji su vam poslovno važni. Nisu ovo strašna razmimoilaženja ali i to je dovoljno da vas čini nervoznim. Želja da se vidite sa nekim je jaka, ali nemojte biti razočarani ako ova osoba ne uspe da vas ispoštuje.

ŠKORPIJA

Povremeno će se javljati nervoza zbog poslovnih obaveza. Nemojte sebi dodatno pokvariti dan time što ćete dozvoliti da budete uvučeni u kancelarijske svađe. U svojim emotivnim relacijama danas pokazujete određenu distanciranost ili zlovolju.

STRELAC

Dosta toga ste isplanirali, ali nemojte računati na to da ćete lako izaći na kraj sa poslovnim situacijama. Biće povremeno napornijih trenutaka, a postoji i blaga zabrinutost zbog nekog neplaniranog troška. Kontakt sa emotivnim partnerom je zasnovan na strasti.

JARAC

Neraspoloženi ste, mada nemate pravih razloga. Vaše su pozicije stabilne i možete biti zadovoljni postignutim. Što se emotivnog segmenta tiče, danas su naglašeni posesivnost i ljubomora, ali i želja da kontrolišete svaki segment njegovog života.

VODOLIJA

Kolega neće ispuniti obećanje i bićete loše raspoloženi, jer ste računali na ovu uslugu. Možete mu ozbiljno zameriti zbog cele situacije. Neko sa posla pokušava da pokrene jaču priču sa vama, zanimljivo vam je, ali za sada ne očekujete ništa specijalno od ovoga.

RIBE

Iako ste nezadovoljni kompletnom poslovnom situacijom, pokušavate da se izdignete iz trenutnog raspoloženja. Emotivni deo je dobro postavljen, i voljena osoba će pokušavati na svaki način da vam se približi i uzdigne vas. Prepustite se nežnosti i ljubavi, prijaće vam.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Read More