ASTRO SREDA: Lavovi maštaju o ZAUZETOJ OSOBI, Rakovima sve “LEŽE NA SVOJE MESTO”, a Strelac mora da razgovara o PROBLEMIMA sa partnerom

Astro

Zvezde otkrivaju šta svakom znaku Zodijaka donosi sredina radne nedelje.

Olga Savić  |  

Foto: Just dance/Shuttrstock

Foto: Just dance/Shuttrstock

.

OVAN

Danas nećete moći da ostvarite ništa od onoga što ste planirali. Situacije će same od sebe iskakati potpuno neočekivano i jedino što možete da uradite jeste da rešavate stvari u hodu. Voljena osoba će vas iznervirati svojim postupcima….

BIK

Žurite da završite poslovni dogovor, ali čini mi se da ćete realizaciju ipak morati da sačekate. Nadate se dobijanju bitnih vesti, ali informacije nikako ne dolaze do vas. Ako se malo opustite u odnosu sa voljenom osobom, možete imati lepe i strasne trenutke.

BLIZANCI

Pred vama je dan sa velikom količinom obaveza i sa kratkim rokovima za završetak. Kako ćete vi „ispeglati“ sve ono što je pred vama – to samo vi znate. Prijatelja ili osobu koja vam je simpatična ste možda uvredili svojim izjavama – pokušajte da ovo ispravite.

RAK

Neprijatna komunikacija sa poslovnim saradnikom. Možda ste zabrinuti kako će se ovo odraziti u vašem odnosu na dalje, ali smatram da nemate većih razloga za to. Sve će „leći na svoje mesto“ brže nego što mislite. Nešto bolja komunikacija sa emotivnim partnerom.

LAV

Nesigurni ste koliko su neki ljudi na vašoj strani. Možda se zaista neko i dogovara iza vaših leđa, ali je moguće i da neke stvari malo preuveličavate. Dajte vremena vremenu da se situacije raščiste. Intenzivno razmišljanje o osobi koja je zauzeta.

DEVICA

Informacije vas „napadaju“ sa svih strana i više niste sigurni šta je od toga tačno, a šta nije. Takođe, možete se „pogubiti“ u poslovnim obavezama, pa bi bilo dobro da napravite plan rada. Voljena osoba vas ubi u pojam jednim te istim pričama.

VAGA

Nadali ste se dobijanju posla ili projekta i moguće je da nećete biti zadovoljni odvijanjem situacija u ovom trenutku. Ne brzajte sa zaključcima, još postoji šansa za vas. U dosta ste emotivnom raspoloženju, nežni, romantični ali I raspoloženi za strast.

ŠKORPIJA

Nekih zanimljivih dogovora može biti, ali mislim da to nije ono što ste očekivali. Moguće je da će zarada biti mala u odnosu na količinu vremena koju ste uložili. Savršeno vreme za priču sa voljenom osobom. Možda je pravi trenutak da svoj odnos vratite u mirnije vode…

STRELAC

Iako ste izašli iz napornih situacija sa saradnicima, i dalje je prisutno nezadovoljstvo trenutnim dešavanjima. Niste u ovom momentu spremni da popustite pod tuđim pritiscima. Neophodno je da voljena osoba i vi sednete i otvoreno porazgovarate o problemima.

JARAC

Iako vam dan donosi dosta stresa i užurbanosti, ipak ćete uspeti da ostvarite ono što ste isplanirali. Ovaj vam period može doneti početak jedne bitnije poslovne saradnje. Nešto nervozniji odnosi u porodičnom, bračnom okruženju. Ipak, stvari se lako mogu srediti.

VODOLIJA

Još uvek vas situacije sa kolegama ili saradnicima „bodu u mozak“ i teško se kontrolišete. Najradije biste otvoreno rekli sve što imate, ali niste sigurni da li je ovo pravo vreme za tako nešto. Dobro je što sada umete da povučete ručnu kočnicu. Primenite ovo i u svojim emotivnim relacijama.

RIBE

Jedna poslovna šansa će se neočekivano otvoriti i morate biti spremni da reagujete. Istina je da bi vam ovaj posao oduzeo dosta vremena, ali bi zato finansijska korist bila dosta dobra. Potrebno vam je više opuštanja i odmaranja. Ako vam se i voljena osoba pridruži – odlično!

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Read More