ASTRO SREDA: Lavovi upoznaju ZANIMLJIVU OSOBU; Jarčevi insistiraju na ozbiljnom razgovoru sa partnerom; Ribe, opterećujete se sitnicama

Astro

Ko će dan provesti u obavezama, a ko će jedva čekati veče i druženje sa voljenom osobom – otkrivaju vam zvezde!

Olga Savić  |  

Ilustracija Foto: fizkes/Shutterstock

Ilustracija Foto: fizkes/Shutterstock

.

OVAN

Ovaj dan je kao stvoren za uživanje i bojim se da nećete biti posvećeni poslovnom segmentu. Ono što vas danas okupira je zabava i provod, moguće je da imate dogovor u poslepodnevnim satima o kojem razmišljate i zbog kojeg vas posao ni malo ne interesuje.

BIK

Sa nestrpljenjem očekujete vesti ili informaciju. Možete se vi nervirati koliko god hoćete, na taj način nećete ni malo ubrzati dešavanja. Obavite par poslovnih razgovora, možete dogovoriti neke sastanke za par narednih dana. U emotivnom segmentu smirenost i stabilnost.

BLIZANCI

Shvatićete kada radni dan bude prošao da zaista nije bilo potrebe da se nervirate oko sitnica i detalja za koje ste se bojali da nećete uspeti da ih ispravite na vreme. Danas imate dobru komunikaciju sa voljenom osobom, ali vam se povremeno provlače neke sumnje i preispitivanja.

RAK

Jedna zbunjujuća situacija u poslovnom okruženju može vam uneti veliku nervozu. Nemojte dozvoliti da vas ovo optereti u tolikoj meri da vas blokira u obavljanju redovnih poslovnih obaveza. Suviše ste opterećeni partnerovom vernošću…

LAV

Dogovori teku bez ikakvih problema, završavate sve svoje obaveze na vreme i unapred se radujete završetku radnog dana. Tokom popodneva vas očekuje jedan izuzetan susret, moguće je da je u pitanju novo poznanstvo i osoba koja će vas oduševiti.

DEVICA

Imate osećaj da vam danas vreme klizi iz ruku i da ništa nećete uspeti da završite u roku. Ako se budete nervirali, samo ćete sebe dodatno usporiti, zato poslušajte savet – samo mirno i polako! Komunikacija sa partnerom će se popravljati kako dan bude odmicao.

VAGA

U poslednjem trenutku ćete se setiti da neke poslovne obaveze niste završili, a onda ćete jurnuti sto na sat. Pokušavate da završite više stvari odjednom, što je odličan teren za pogreške i propuste. Zadovoljni ste što ste uspeli da ugovorite sastanak sa osobom koja vam se dopada.

ŠKORPIJA

Danas ste pomalo umorni i bez energije. Na sve ovo – nadređena osoba je baš sada našla da vam natovari na vrat obavezu koja vam se ni malo ne dopada. U emotivnom segmentu osećate se distancirano od voljene osobe, iako nema razloga za takva razmišljanja.

STRELAC

Iako je početkom radnog dana izgledalo da će sve ići baš kako treba i da ćete sa lakoćom završiti obaveze, na kraju ćete biti toliko umorni i iscrpljeni da ćete jedva čekati da odete kući. Moguće je da nećete uspeti da ispoštujete dogovor sa emotivnim partnerom.

JARAC

Nemojte dozvoliti da vam zabrinutost zbog situacija u poslovnom segmentu pokvari dan. Opustite se i prionite na posao – videćete da će se stvari lako raščistiti. Osećate potrebnu stabilnost i smatrate da je vreme za ozbiljnije razgovore sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Početkom dana ćete smatrati da nemate dovoljno vremena da završite sve obaveze. Ipak, i sami ćete primetiti da će se sve nekako nameštati u vašu korist. Imaćete dovoljno prostora da odradite sve ono što je neophodno. Lepi trenuci sa partnerom.

RIBE

Vrlo ozbiljno shvatate zadatak koji vam je nadređeni poverio. Ipak, smatram da se previše opterećujete nekim sitnicama, koje će vas samo usporiti u obavljanju ovog posla. Ako ste slobodni, danas postoji ogromna šansa da upoznate nekog zaista zanimljivog!

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Read More