ASTRO SREDA: Pred Vodolijama važan poslovni sastanak, Jarčevi – obavezno prihvatite poziv prijatelja!

Astro

Foto: insta_photos/Shutterstock

Foto: insta_photos/Shutterstock

.

OVAN

Neko želi da sasluša vaše predloge. Spremite se da obavite dosta ozbiljan poslovni razgovor, ali ne očekujte odmah odgovor. Rezultate ćete znati tek za par dana. Dobra atmosfera u kontaktu sa emotivnim partnerom. Oboje ste raspoloženi i u pravom elementu.

BIK

Provalili ste da se neko od kolega ponaša čudno, sve vreme pokušavajući da izvuče određene informacije od vas. Ne nasedajte, jer će brzo pokazati svoje pravo lice. Voljena osoba će se aktivirati u popodnevnim satima, sa pravim predlogom za zajedničko vreme.

BLIZANCI

Pozitivan odgovor po pitanjima koja su vam bitna dobićete verovatno u popodnevnim satima. Shvatate da su se pozitivne promene pokrenule i nestrpljivi ste da se što pre bacite u akciju. Iznenadite voljenu osobu nežnom porukom, umeće da vam uzvrati na pravi način.

RAK

Danas može biti nesporazuma u komunikaciji, kao da sagovornik i vi niste na istim talasnim dužinama. Potrudite se da budete jasni i koncizni. Vrlo intenzivna osećanja u odnosu sa voljenom osobom. Neophodno vam je da odvojite malo vremena samo za vas dvoje.

LAV

U prepodnevnim satima ste u najboljem raspoloženju i sve obaveze koje imate završite tada, jer će vas kasnije već uhvatiti statičnost i letargija. Ako bi partner još mogao da vam se pridruži i usput ponese i neku poslasticu da se osvežite – to bi bilo odlično.

DEVICA

Možda isprva nećete znati šta da uradite po nekom pitanju, ali ćete razmisliti i shvatiti šta vam je činiti. Potrebno vam je više slobode u odlučivanju ako radite sa partnerima. Najbolje ćete se osećati ako sa voljenom osobom prošetate ili odete u kupovinu sitnijih potrepština.

VAGA

Od ranog jutra pozitivne okolnosti će se prosto „nameštati“ i ne bi bilo čudno ni da zaradite neki dinar koji niste očekivali. Uživaćete u pažnji koju danas budete dobijali od voljene osobe, a neke od vas očekuje i poklon koji će vas jako obradovati.

ŠKORPIJA

U prepodnevnim satima bićete nešto povučeniji, jer pokušavate da smislite strategiju po jednom pitanju. Veće aktivnosti su u drugom delu dana. Lošije raspoloženje u kontaktu sa emotivnim partnerom. Slabo ćete reagovati na njegove pokušaje da vas oraspoloži.

STRELAC

Neko vam danas može izaći u susret po pitanju koje vam je dosta važno. Ne možete da poreknete da dosta razmišljate o jednoj osobi i pitate se da li postoji šansa da se nešto konkretnije dogodi između vas dvoje. Za sada će sve ostati samo na razmišljanjima.

JARAC

Ako jednu osobu ne možete da ubedite po nekom pitanju, nemojte džabe trošiti glasne žice. Obavezno prihvatite poziv od strane prijatelja – možete upoznati osobu koja će vam biti veoma interesantna. U svakom slučaju – sledi vam dobro druženje i zabava.

VODOLIJA

Danas vas očekuje poslovni sastanak za koji će vam biti potrebne velike pripreme. Obavezno proverite da li ste poneli od dokumentacije sve što vam je neophodno. Velike mogućnosti za susret, makar i kratak, u prolazu, sa osobom koja vam se jako dopada.

RIBE

Budite odgovorni prema svojim obavezama, naročito u prepodnevnim satima, jer možete na dosta bitne stavke u potpunosti zaboraviti. Raspoloženje vam se popravlja kasnije u toku dana, a paralelno sa njim i strast jača. Jedva ćete čekati da se vidite sa voljenom osobom.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Read More