ASTRO SUBOTA: Blizanci će imati priliku da “ISPEGLAJU” neke odnose, Ribe partner PRITISKA, dok Rakove čeka lepo IZNENAĐENJE

Astro

Evo šta su zvezde pripremile za vas ove subote.

Olga Savić  |  

Foto: Jacob Lund/Shuttrstock

Foto: Jacob Lund/Shuttrstock

.

OVAN

Subota je, da, ali prostora za odmaranje nemate, pogotovo što je ovo odličan dan za bilo šta vezano za poslovni segment. Prema tome – trk da odradite neke važne stvari. Ne žalite, bićete u potpunosti zadovoljni kada radni dan prođe. U emotivnom segmetnu postaje sve napetije.

BIK

Danas bi bilo dobro raditi, jer dovoljno energije i elana imate da možete završiti i ono što niste planirali. S druge strane, šteta bi bilo propustiti ovakav dan, koji je za vaše emotivne odnose vrlo podsticajan. Možda je bolje da se malo „bacite“ na ljubav jer partner samo čeka na vas….

BLIZANCI

Da, znam da je naporna sedmica za vama. Ali, tokom ovog dana možete ispraviti propuste iz prethodnih dana, čak možete i „ispeglati“ donekle odnos sa nadređenom osobom. Angažujte se. Mislite da možda čak imate rešenje i za jednu nerešenu situaciju sa voljenom osobom.

RAK

Odličan dan pred vama koji bi baš bilo fino iskoristiti na svaki mogući način. I poslovni i emotivni deo je postavljen baš onako kako treba, na vama je samo još da se aktivirate i smatrajte da je pola posla već obavljeno….Neki divni trenuci sa partnerom vas čekaju.

LAV

Bolje se osećate, odmorniji ste i raspoloženiji, ali će vam i ovaj dan doneti iskušenja. Može biti sitnijih problema u poslovnom segmentu, ali definitivno vas čekaju i troškovi na koje baš i niste računali. Isplanirajte popodne sa voljenom osobom, prijaće vam.

DEVICA

Iako vas neke situacije u poslovnom segmentu i dalje podbacaju i „bole“, ipak je današnji dan odličan da dosta toga rešite i završite. Od podneva sledi porast energije, a u večernjim satima imate mogućnost susreta sa nekim interesantnim. Prihvatite poziv prijatelja na izlazak.

VAGA

Vi bi na jednu stranu, ali vas poslovne obaveze odvlače na drugu i moraćete da njima date prioritet. Ne brinite, ono što ste planirali, neće vam pobeći – drugi deo dana je odličan za svaku vrstu susreta i kontakta, bilo da su u pitanju prijatelji ili neko ko vas jako privlači.

ŠKORPIJA

Ako vam i budu nametnute neke poslovne obaveze, trudićete se da ih maksimalno zaobiđete ili odradite na brzinu. Vaši su planovi na drugoj strani, osećate se više nego dobro i spremni ste da osvajate, zavedete, da se odlično provedete.

STRELAC

Danas možete čuti interesantne predloge od strane kolega ili saradnika. Možda niste imali nameru da posvetite pažnju poslovnom segmentu, ali ovakvu priliku ne bi trebalo propustiti. Postoji šansa i za susret sa partnerom, ali od popodnevnih časova.

JARAC

Stalo vam je da saznate neke stvari i pokušavaćete da prikupite sa više strana informacije. Danas je moguć kontakt sa osobom koja vam može postati poslovno važna. No, i emotivni deo je postavljen lepo, i za one u vezama, ali i za slobodne – imate finu komunikaciju.

VODOLIJA

Iako vas dosta toga odvlači od poslovnih obaveza, gledate da završite sa obavezama koje ste juče pokrenuli. Potreban je dogovor sa nekim ljudima, mada će komunikacija povremeno „klackati“. Pokušajte da sredite svoje bračne i emotivne relacije, danas je to lakše nego inače.

RIBE

Dobro razmislite kako ćete odgovoriti na jednu poslovnu ponudu koju dobijate tokom dana. I sami ste svesni da bi ovo moglo biti vrlo dobro za vas, potrebno je samo da uzmete više vremena da je proučite. Emotivni partner vas malo opterećuje i pritiska.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Read More