BEZ BJELE NEMA DOBRE SERIJE: Aleksandar Radojičić za Kurir otkriva i koja zgodna glumica mu igra majku

Snimanje serije Dragana Bjelogrlića „Žigosani u reketu“ traje punom parom, a u priči o dvojici nekada nerazdvojnih prijatelja i saigrača u slavnom košarkaškom klubu, koji je danas na rubu propasti, a koji će njih dvojicu spojiti u pokušaju da ga podignu iz pepela, jednu od glavnih uloga tumači Aleksandar Radojičić.

„Uloga sportiste mi nije strana. Igrao sam fudbalera u „Montevideu“, zatim i košarkaša u „Prvacima“. Kad snimate u velikim grupama, a ne jedan na jedan, ume da bude zaista naporno i komplikovano, ali sam se do sada navikao da budem strpljiv. Snima se intenzivno i vrlo je zanimljivo. Ipak, mislim da mi je ovo poslednji put da igram sportistu, što je mnogo, mnogo je“, kaže Radojičić i naglašava da je priča „Žigosanih“ ipak drugačija i savremenija od dosadašnjih projekata.

foto: Printskrin

„Za mene je sve ovo novo, novi partneri, odnosi, problemi… Igram košarkaša čiji je otac otišao posle rata za Hrvatsku. On je bio takođe košarkaš, koji je kasnije postao i trener. Ja ga nisam video odmalena i živim s majkom i očuhom, koji je tajkun. Sticajem okolnosti dobijam priliku da zaigram u klubu u kome je moj otac trener“, objašnjava Aleksandar.

 

foto: Damir Dervišagić

On ističe da snimanje ne može da prođe bez Dragana Bjelogrlića, koji pomno prati sve što se događa.
„Bjela je idejni tvorac. Bez njega ne bi bilo ničega. On sve prati, uvek je tu, svraća na snimanja, proverava. To je odlično i ništa ne funkcioniše bez njega. Sve što radimo, radimo pod Bjelinim budnim okom“, kaže Aleksandar.
Ističe da je ova savremena priča zapravo govori o drugoj šansi. Drugoj šansi za prijateljstvo, drugoj šansi za oca i sina, za propali klub, za neostvarene talente, drugoj šansi u potrazi za srećom…
Početak emitovanja „Žigosanih u reketu“ planiran je za jesen na Top kanalu, a kroz 45 epizoda proći će likovi poput uspešnog košarkaškog menadžera koji je izgubio srce (Nebojša Dugalić), vrhunskog košarkaškog trenera koji je izgubio porodicu (Filip Šovagović), vlasnice galerije koja je izgubila ljubav (Dubravka Mijatović), urednika novina koji je izgubio etiku (Svetozar Cvetković) i mnogi drugi…
KURIR/ Lj. Radanov / M. Cukić/ Foto: Marina Lopičić

 

foto: Zorana Jevtić

Sjajna TV majka: Dubravka izgleda mlađe od mene

 

Uloga majke pripala je Dubravki Mijatović.
– Duda je sjajna i odlično sarađujemo. Ona izgleda fantastično za svoje godine, izgleda mlađe od mene – kroz osmeh kaže Radojičić.

 

NE PROPUSTITE

ĆERKA ANICE DOBRE NIJE GLEDALA NIJEDAN MAMIN FILM: Nije odgledala ni Crnog bombardera, a razlog će vas ŠOKIRATI!

SRPSKI GLUMAC POBEDIO TEŠKU BOLEST I VRATIO SE NASMEJAN: Uloga koju je dobio će vas ŠOKIRATI!

PALA PRVA KLAPA SERIJE ŽIGOSANI U REKETU: Bjela prekinuo snimanje zbog fudbala (KURIR TV)

BJELA PREDSTAVIO SVOJE NOVE BEBE: Ovo su nove nade srpskog glumišta!

 


Kurir

Autor: 
Kurir