Bez dinara troška ovaj prirodan lek apsorbuje otrove iz organizma

pixabay.com
Foto: Ilustracija

Izuzetno jednostavna i učinkovita metoda prevencije i lečenja pomoću ulja nakon nekoliko vekova ponovo pobuđuje pažnju javnosti. Reč je o metodi zasnovanoj na “ajurvedskoj” medicini, opisanoj u drevnim indijskim spisima. Reč ajurveda prevodi se kao ”znanje o životu i dugovečnosti”.

Taj pet vekova star, tradicionalni indijski način lečenja se puno puta dokazao u praksi i nema sumnje da je i te kako vredan pažnje.

Kako do zdravlja

Ovom metodom uklanjanje toksičnih supstanci iz tela postiže se svakodnevnim mućkanjem suncokretovog ili sezamovog ulja u usnu šupljinu. Posle toga ne bi trebalo da progutate ulje, već da ga ispljunete, a zatim dobro isperite usta. Takav postupak omogućava telu da se samostalno bori protiv bolesti, bez ikakvih neželjenih efekata uobičajenih za lekove.

Kako se koristi terapija

Terapija uljem vrši se isključivo hladno prešanim i nerafinisanim uljima. Preporučuje se suncokretovo ili sezamovo ulje, ali prema brojnim praktičnim iskustvima možete koristiti i maslinovo ili bilo koje drugo hladno ceđeno i nerafinisano ulje. Takođe, da biste povećali efekat, u bazno ulje koje ste izabrali za mućkanje možete dodati nekoliko kapi biljnog ulja, u zavisnosti od vrste bolesti.

Dodajte ulje lavande za smirenje i opuštanje, ruzmarin za bolju cirkulaciju, kamilicu protiv infekcija ili anis za pročišćavanje disajnih puteva. Sprovodite terapiju na prazan stomak, uzimajući jednu veliku kašiku ulja u usta, a zatim polako protresite i pomerajte je oko usne šupljine 15 do 20 minuta. Budući da ulje tokom ovog procesa apsorbuje štetne supstance i toksine, ne smete ga progutati. Ono što se leči tresenjem Ova metoda se pokazala efikasnom u praksi u borbi protiv brojnih bolesti i tegoba, poput …

Šta se leči mućkanjem

Ova metoda se u praksi pokazala delotvornom u borbi protiv niza bolesti i tegoba, poput…

• glavobolje
• zubobolje
• hroničnog umora
• nesanice
• astme
• ekcema
• plućnih bolesti
• artritisa
• crevnih i želudačnih oboljenja
• bolesti bubrega, jetre i srca
• hroničnih bolesti krvi
• ženskih bolesti

Između ostalog, uljna terapijaizbeljuje i učvršćuje zube, zaustavlja krvarenje iz desni i pomaže kod paradentoze.

Tajna delotvornosti ove metode je u tome da za vreme mućkanja svih šest litara krvi proteče kroz pljuvačne žlezde i na takav način se organizam oslobađa štetnih materija. Jednostavno rečeno, uz pomoć ulja, isisaćemo otrove iz organizma.

Osim u lečenju, terapiju uljem preporučljivo je koristiti i preventivno, jer jača imunitet i time u samom početku sprečava brojna oboljenja.

Korišćenje terapije

Trajanje terapije zavisi od bolesti i opšteg stanja organizma.

Okvirno govoreći, akutne bolesti moguće je izlečiti za manje od nedelju dana, a hronične u roku od nekoliko meseci do godine dana. Terapiju je nužno sprovoditi onoliko dugo koliko je potrebno da se organizam u potpunosti oporavi.

Katkad se stanje kratkoročno može i pogoršati. Može se javiti i povišena temperatura, pogotovo kod osoba koje pate od više bolesti.