BOLJE OD BILO KOJEG LIJEKA: Svi OVO imamo u kući, a rješava najveći LJETNI problem!

Iritacije kože su česte za ljetno razdoblje. Naime, ljudi doživljavaju ispucalu kožu i teškI svrbež. Srećom, postoje potpuno prirodni lijekovi koji vam mogu pomoći u održavanju tih simptoma pod kontrolom i izbjegavanju ozbiljnijih problema.

Nevjerojatna ALOE VERA

Kreme kupljene u trgovinama koje je propisao dermatolog dolaze s nuspojavama; Međutim, to nije slučaj s ovom vrlo korisnom biljkom – pravi dar iz prirode. Čak je i sigurna za kožu.

KRASTAVAC

Zahvaljujući vlažnim i protuupalnim svojstvima u njima, oni su savršeno rješenje za nadraženu kožu. Izrežite jedan krastavac i stavite komade na zahvaćeno područje. To će ublažiti bol i svrbež.

KOKOS

Kokosovo ulje nije samo dobro za jelo, nego je također poznato da je izvanredno za liječenje brojnih bolesti. Zbog vlage u njemu kokosovo ulje ima blagotvoran učinak na suhu i nadraženu kožu, a smiruje i svrbež.

 

KURKUMA

Ovaj začin posjeduje protuupalno i ima antibakterijska svojstva. Pomiješajte malo praha s vodom sve dok ne dobijete gustu smjesu koju morate nanijeti na zahvaćeno područje. Ostavite nekoliko sati, a zatim isperite.