Brojevi određuju vaš životni put: Jedinice predodređene za velike stvari, osmice su rođeni lideri

  Brojevi određuju vaš životni put: Jedinice predodređene za velike stvari, osmice su rođeni lideri

  Posted by: Aura Redakcija

  in NUMEROLOGIJA

  Godina u kojoj smo rođeni igra značajnu ulogu u našim životima, a najznačajnija je posljednja cifra.

  Na osnovu zadnjeg broja rođenja, tvrde numerolozi, možemo odrediti karakter, sudbinu i put koji nam je život namijenio. Svaki broj ima odgovarajući element, a to su Metal, Vatra, Zemlja, Drvo i Voda, piše Lepaisrećna.

  Primjer: ako ste rođeni 1987. godine, vaš broj je broj 7, a njegov element je vatra.

  Evo koje značenje ima svaki broj ponaosob:

  Brojevi 0 i 1 – Element Metal

  Ove osobe su snažnog karaktera i otporne. Slobodnog su duha, ali rezervisane jer žele da žive život po svom. Čeznu da žive u dosljednosti i ljubavi. Oni tačno znaju šta žele i učinit će sve da ostvare svoje ciljeve i ambicije, a na tom putu ih prati velika sreća. Ovim osobama je određeno da ostvaruju velike stvarti u životu.

  Brojevi 2 i 3 – Element Voda

  Osobe rođene pod elementom vode, pokazuju saosjećajnosti i empatiju prema drugim ljudima. Posjeduju sjajnu maštu i snalažljivost, što ih čini uspješnimu govornicima, liderima i motivacionim trenerima. Imaju dobar instinkt i odlično primjećuju detalje, što im često pomaže da se izvuku i iz najtežih situacija.

  Brojevi 4 i 5 – Element Drvo

  Osobe rođene pod ovim elementom jesu samouvjerene i marljive. Originalni su, vole nova iskustva i sanjaju da otkirju svijet oko sebe pun zagonetki i bizarnih mjesta. Nikada nisu sebične i egoistične. Rođeni su avanturisti, pa im nikad nije dosadno. Omiljeni su u društvu i uživaju u pažnji koju dobijaju. Ove osobe su rođene da unose radost u tuđe živote.

  Brojevi 6 i 7 – Element Vatra

  Rođeni pod elementom vatre sanjaju o putovanju oko svijeta, a ako ulože malo napora, ova želja je lako ostvariva. Imaju naviku da prebrzo ulijeću u stvari. Ljubazni su i prirodni; znaju kako da privuku ljude i zadobiju njihovo povjerenje. Rođeni su za poslove koji uključuju putovanja i kontkt sa ljudima.

  Brojevi 8 i 9 – Element Zemlja

  Ove osobe su pouzdane i odlučne. Razumno će razmotriti svaku stvar i nikada neće djelovati nepromišljeno. Vole disciplinu i red i žive život po svom planu. Strah od nepoznatog jeste njihov najveći strah. Oni gotovo nikad ne izlaze iz zone komfora i u životu sve rade po određenom redu. Kod njih sve mora da bude “pod konac”. Autoritativni su, pa su rođeni za vodeće pozicije.

  Broj pregleda:
  69

  2021-05-10
  Aura RedakcijaOriginal Article