ChatGPT mu pomogao da upozna 5.000 DEVOJAKA NA TINDERU i doveo ga do VERIDBE – Dopisivala se sa veštačkom inteligencijom GODINU DANA

Zanimljivosti

Od početka 2023. godine, ChatGPT je stekao ogromnu popularnost, privukavši preko milijardu korisnika koji su ovaj alat koristili za raznovrsne svrhe, od izbegavanja kazni za parkiranje do kreiranja budilnika.

Izvor: 24sedam.rs/K. B.  |  

Foto: Iryna Imago/Shuttrstock

Foto: Iryna Imago/Shuttrstock

.

Među brojnim pričama koje su se pojavile, izdvaja se priča muškarca na platformi X koji je postao viralan zahvaljujući korišćenju ChatGPT-a za vođenje razgovora na Tinderu u njegovo ime. Ovaj pristup mu je omogućio da se poveže sa preko 5.000 žena, od kojih je jednu na kraju zaprosio.

Aleksandr Žadan je 30. januara 2024. objavio da je zahvaljujući ChatGPT-u upoznao svoju verenicu, sa kojom je bot komunicirao godinu dana umesto njega. Tvrdio je da je imao šest sastanaka dnevno dok nije pronašao pravu osobu, nakon čega je napravio pauzu u korišćenju bota. Priča je brzo postala viralna, ali je takođe izazvala sumnje u njenu autentičnost. Neki korisnici su istakli neusklađenosti i sumnjali u verodostojnost priče, navodeći da je moguće da je sama priča izmišljena ili preuveličana, posebno uzimajući u obzir tvrdnje o lažiranju diploma i nedostatku tehničkih veština koje je navodno posedovao.

.

“Kao čovek koji govori ruski, definitivno mogu da kažem da je lažna. Ovaj tip je lažirao svoju diplomu i mnoge druge. Dakle, pretpostavite generalno da je to moguće, ali sama ova priča je AI generisana”, odgovorio je jedan korisnik.

Drugi je rekao: “Zajednica je uradila malo istraživanje o ovom tipu, i postoji velika šansa da je on samo hajpuje jer sam nije developer”.

Read More