Čovjek s RAKOM u trećoj fazi odbio hemoterapiju! Izliječio se sam i sada otkrio kako je to uradio!

72

Wark je odbio hemoterapiju, i pogodite što … preživio je. Mladiću je dijagnosticiran rak debelog crijeva stupnja 3, a kao što možda znate, to je najsmrtonosnija vrsta raka.

Alternativno iscjeljenje još uvijek je gurnuto unazad, pa se pacijentima raka uvijek predlaže da pokušaju uobičajene metode poput hemoterapije, zračenja i operacije.

Ono što većina ljudi ne zna jest činjenica da hemo i zračenje nisu jedini način ubijanja raka. Smiješno je kako niti jedan liječnik nikada neće obećati pacijentima da će hemoterapija djelovati.

Kirurzi su uklonili Warkove tumore, ali njegov je rak metastaziran u limfne čvorove.

Hirurgija ne liječi rak, pogotovo ne stupanj 3. Ako je to učinio, to je sve što bi učinili. Ne bi bilo potrebe za hemoterapijom i zračenjem.

Medicinska je industrija znala da operacija ne liječi rak. Rak je sustavna metabolička bolest, rezultat tijela koje je hranjivo deficijentno, preopterećeno toksinima i ima preopterećeni ili potisnuti imunološki sustav.

Ako tijelo ne dobije esencijalne hranjive tvari koje treba popraviti, regenerirati i detoksifikovati, rak će se najvjerojatnije vratiti nakon operacije.

Dijeta bogata voćem i povrćem, sokovima i glatkim tijelima najmoćniji je način promicanja sposobnosti tijela da ozdravi. Sva prerađena hrana mora biti uklonjena.

Životinjski proizvodi trebaju biti ozbiljno ograničeni ili uklonjeni dok rak ne nestane. Znam mnogo preživjelih koji su liječili rak bez hirurškog zahvata, ali skeptici neće ni vjerovati “, rekao je Wark.

Mnogi bi se složili da rak nije ništa drugo nego profitabilna bolest.

Istraživanje iz 2003. godine pokazalo je da hemoterapija pomaže 2,1% bolesnika s rakom . Istraživanje je obuhvatilo randomizirana klinička ispitivanja i “moć” citotoksične hemoterapije.

Istraživači su koristili podatke iz registra raka u Australiji i podatke o Surveillance Epidemiologiji i završnim rezultatima u SAD-u . Prema tim rezultatima, citotoksična hemoterapija za liječenje i adjuvantnu pomoć samo je pomogla 2,3% odraslih Australaca i 2,1% u smislu petogodišnjeg preživljavanja stopa.

Alternativni tretmani se uglavnom temelje na sode bikarbone, kanabisu i ulju konoplje. Čak i znanstvenici potvrđuju učinkovitost ovih tretmana. Uvijek provodite temeljita istraživanja i pronađite ono što najbolje odgovara vama i vašim najdražima.

Biljna prehrana može spriječiti 60% hroničnih bolesti smrti. Informacije su potvrdili renomirani istraživači.

Stručnjaci sa Sveučilišta Alberta u Kanadi otkrili su da dikloroacetat može biti obećavajući tretman za rak, ali ga medicinski svijet zanemaruje. Pitam se zašto? Jeftino je.