Danas je poseban datum: ŠTA DONOSI MAGIČNI NIZ BROJEVA 2112

  Danas je poseban datum: ŠTA DONOSI MAGIČNI NIZ BROJEVA 2112

  Posted by: Aura Redakcija

  in NUMEROLOGIJA

  Danas zvanično počinje zima i ovaj dan je najkraći u godini. Osim toga, sa sobom nosi neke karakteristike, s obzirom da se sastoji od niza brojeva 2112 koji imaju posebno numerološko značenje.

  Kada se saberu brojevi iz ovog datuma, na kraju se dobija broj 6 – harmoničan broj koji nas dovodi u sinhronicitet sa prirodom.

  Broj 6 označava kompletnost i postizanje vrhunca na određenim životinim poljima. Vrijeme je za prelazak iz jednog u potpuno drugo životno stanje. Sada je trenutak da iskoristite sve one važne lekcije i poruke iz prethodnih iskustava.

  U nizu 2112 dvojka predstavlja broj koji nas podstiče da se fokusiramo na prave vrijednosti, planove i životne strategije. Broj 2 nas podstiče da pomažemo drugima, posvetimo se energiji ljubavi i uradimo ono što je neophodno kako bi se neki snovi zaživjeli. Takođe, ovo je broj moćne ženske energije, pa nas očekuje dan ispunjem ljubavlju, brižnim momentima i nježnošću.

  S druge strane, jedinica je broj koji simbolizuje novi početak, trenutak kada okrećemo novu stranicu u životu i pokušavamo stvari da sagledamo iz drugog ugla. Ovde veliku ulogu ima i zimska kratkodnevnica koja 21. decembra donosi najdužu noć, a iz nje proizilazi najveće buđenje. Zagledajte se unutar svoje duše, probudite sopstvene uspavane moći i oživite dio sebe koji će pomoći da ostvarite napredak.

  Ovaj dan je idealan dan da razmislite o tome kako da ostvarite svoje ciljeve i konačno uživate u njihovim plodovima.

  Broj pregleda:
  57

  2021-12-21
  Aura RedakcijaOriginal Article

  (Visited 2 times, 1 visits today)