Današnji da je poseban: 11.11. JE ENERGETSKI NAJMOĆNIJI DATUM

  Današnji da je poseban: 11.11. JE ENERGETSKI NAJMOĆNIJI DATUM

  Posted by: Aura Redakcija

  in AKTUELNO, NUMEROLOGIJA

  Danas je jedan od energetski najmoćnijih dana u godini, odnosno dan kada imamo najviše šansi da nam se želje ostvare. Naime, 11. novembar, odnosno 11. 11, predstavlja niz četiri jedinice, koja je u tarotu i numerologiji predstavljena kao Mađioničar, odnosno neko ko ni iz čega stvara magiju.

  Sa nizom brojeva 11-11 snaga ovog broja se doslovce učetvorostručuje, te se vjeruje da je današnji dan idealan da u njemu postavite ciljeve i poželite želje, koliko god nemoguće zvučali!

  Univerzum će vas čuti i pomoći će vam da svoje snove i težnje pretvorite u realnost! Dovoljno je da u svemir pošaljete svoju želju uz vjeru da će vam se ista ostvariti i da ćete imati pomoć sudbine.
  Trudite se da danas izbacite skeptične, negativne misli i da se oslobodite brige. Neka vam ovo bude prijatan, relaksiran dan u kome ćete pronaći dovoljno vremena za sebe, svoj užitak i svoje pozitivne misli.

  Budite fokusirani na svoje želje, ali razmišljajte i o tome zašto to želite, te kako ćete se osjećati kada vam se ona ostvari. Do detalja zamislite sve ono što će se dešavati kada vaša želja postane java – to će doprineti tome da vaša želja postane jasnije, što dalje implicira ubrzanjem manifestacije. Dakle, danas ne oklijevajte – već poželite sve što vam padne na pamet!

  Broj pregleda:
  127

  Komentari

  komentara

  2020-11-11
  Aura RedakcijaOriginal Article