Detox Pidžama party, vidimo se u 10 sati!

 

Današnji Pidžama party će biti posvećen detoks danima. U hrono svetu to znači povratak na restrikciju, ali ne mora da bude baš u potpunosti. Ukoliko vas zanima šta za mene znači detoks, pridružite nam se u 10 sati na fejsbuk strani Hrono kuhinja.

Postoje stvari koje mogu da vam pomognu da očistite organizam, ali one obično ne dolaze u pakovanju ili kapsulama.

Ja se uključujem LIVE iz moje kuhinje, spremamo doručak, pričamo, družimo se. Pišite, komentarišite, a nakon završetka videa, kačite svoje slike. Što u pidžamama, što doručka. I pitajte šta god želite, odgovaram uživo. Ai nakon LIVE videa.


hrono-kuhinja-kuvar-ana-cubela

Dobro jutro! Vidimo se u 10 sati na fejsbuk strani Hrono kuhinja. Malo se druzimo, malo pricamo o peolecnom ciscenju. Što tela, što glave #mornings #pijamaparty #detox #springmood

A post shared by Ana Cubela (@hronokuvarica) on May 27, 2018 at 12:13am PDT

KLIK NA LINK: OVDE SE EMITUJE PIDŽAMA PARTY

Kada odete na stranu možete pogledati centralno mesto, skoro na početku strane, gde stoje svi video snimci i u nekom trenutku će se pojaviti jedan sa crvenom oznakom LIVE. Kliknite na njega.

Druga opcija je da kliknete na Videos sa strane i u toj sekciji sačekate početak LIVE videa. Refrešujte u 10 h.

Naravno, neki će dobiti notifikaciju sa Fejsbuka da je počeo, ali to ne dobijaju svi.

I nema veze ako propustite početak, video može da se pogleda u toku dana ili sutra ili bilo kad. Pitajte, pišite, poenta je da se družimo i razgovaramo.