Dioptrija? Ne hvala! Ljeto bez naočala uz lasersku korekciju vida iDesign tehnologijom!

Hladnoća je iza nas, naši dani su konačno osunčani, a mi već planiramo svoj savršeni ljetni bijeg. Plaže, priroda, planine – svatko ima svoje želje! Ali postoji jedna stvar koja može obojiti vaše ljeto u svim njegovim bojama – sloboda od dioptrije!

Dizajn oe

Zaboravite na zamagljene naočale i neugodne leće, jer u Optical Expressu ovoga ljeta donosimo vam nevjerojatne mogućnosti. Prvo, obavite pregled za lasersku korekciju vida i otkrijte sve što vam nudimo. Drugo, uštedite čak do 910 EUR na skidanju dioptrije, ovisno o odabranoj metodi. To je novac koji možete iskoristiti za istraživanje prekrasne Barcelone s voljenom osobom jer svi koji se operiraju do 18.8. sudjeluju u nagradnoj igri za putovanje za dvoje!

Ali to nije sve! U Optical Expressu koristimo iDesign tehnologiju, te platformu koju čak i NATO i NASA koriste za svoje pilote. To je tehnologija koja će osigurati vrhunske rezultate, a vaš vid će biti precizan kao na svemirskoj misiji. Dr. Dean Šarić, naš stručnjak za lasersku korekciju vida, će se brinuti o vama s najvećom pažnjom i stručnošću.

Zahvat laserske korekcije vida je potpuno bezbolan i traje samo desetak minuta. Sada možete zaboraviti na dioptriju i uživati u svim ljetnim aktivnostima bez ikakvih ograničenja. Zamislite sebe kako igrate odbojku na pijesku, jedrite ili se zabavljate s djecom u plićaku, a vaš vid je oštar i kristalno jasan. Sve to zahvaljujući Optical Expressu!

Laserska korekcija vida

Ove ljetne popuste ne želite propustiti! Posjetite nas i otkrijte sve cijene i mogućnosti plaćanja. Za dodatne informacije i rezervaciju termina, nazovite nas na broj 01 5625 450 ili nam pišite na [email protected].

Pustite da ljeto bude vaše najljepše poglavlje bez dioptrije. Zaronite u ljetne avanture i doživite sve njegove boje i ljepotu. Optical Express će vam otvoriti vrata novim mogućnostima, i to bez potrebe za naočalama!

Optical Express dr. Šarić
  • Laserska korekcija vida
  • Operacija sive mrene
  • Zamjena očne leće

Read More