Dlanovi kao ogledalo sudbine: Najsretniji su oni sa sa “Linijom Marsa!

Dlanovi kao ogledalo sudbine: Najsretniji su oni sa sa “Linijom Marsa!

Posted by: Aura Redakcija

in SIGNALI TIJELA

linije-rukaHiromantija, vještina proricanja sudbine gledanjem u dlan, ima odgovor na sve životne i sudbinske probleme i izazove. Ukoliko na dlanu imate paralelnu liniju sa “linijom života” to je prava rijetkost i imate nevjerovatnu sreću

Dobar čitač dlanova zna odlično povezati lijevi i desni dlan te dati jasno tumačenje čovjekovih mogućnosti i ostvarenja, kao i odnosa istih.
Tradicija gledanja u dlan kaže da lijevi označava ono što smo dobili rodjenjem, genetsko naslijedje, naše potencijale, odnosno ono što bismo sve mogli.

Desni dlan pokazuje ono što smo mi od svega toga napravili, ili što ćemo napraviti sa sobom i svojim životom, označava konkretne dogadjaje, te ono što smo od svojih mogućnosti (koje nam je dao lijevi dlan) sami svojom voljom ostvarili, da li smo to nadogradili, razvili ili zapostavili.

U tom smislu mnogi zagovaraju gledanje u desni dlan, ali uvijek treba pogledati i lijevi da se vidi otkud čovjek ide, šta bi on mogao razviti, da li je nadvladao slabosti ili se njima prepustio, da li je iskoristio prilike i da li još ima određenih mogućnosti koje bi mogao iskoristiti.

Vjeruje se da je čovjek koji posjeduje na svom dlanu paralelnu liniju sa “linijom života” nevjerovatne sreće. Nevolje i nedaće ga uvijek zaobilaze, a sreća ga nikada ne napušta.

Ukoliko na dlanu imate paralelnu liniju sa “linijom života” to je prava rijetkost i imate nevjerovatnu sreću. Ovu liniju inače zovu “linijom anđela/meleka čuvara”, i to znači da ste među onima koji uživaju posebnu zaštitu više sile. Zovu je i “linijom Marsa” ili “drugom linijom života”.

Ljudi koji imaju ovu linijiju, čudom ostaju živi poslije strašnih katastrofa i nesreća, odličnog su zdravlja, ne doživljavaju materijalne poteškoće i lako prevazilaze prepreke na životnom putu. Njih definitivno čuva anđeo čuvar.

Varijante “linije anđela čuvara” na dlanu:

Paralelno sa linijom života po cijeloj dužini – ovo je odličan znak! Čovjek sa takvim znakom biće zaštićen svojim anđelom čuvarom cijeli život.

Manji dio linije, koji prolazi pored linije života (jedva vidljiv trag ili iskidan) – nosioca očekuju životni problemi i nevolje, koje će ga kasnije zaobići.

Na desnoj ruci – pokroviteljstvo anđela čuvara darovano čovjeku za njegove lične zasluge. To mogu biti učinjena dobra djela ili teško pretrpljena stradanja.

Na lijevoj ruci – pokroviteljstvo anđela čuvara darovano čovjeku od momenta njegovog rođenja. Takve pojave se često prenose linijom predaka.

KOJA LINIJA OTKRIVA BROJ I POL DJECE?

Postoje tri linije nazvane “dječije linije”. One pokazuju koliko djece ćemo imati i da li ćemo imati dječake ili devojčice. Evo kako da otkrijete:

Pogledate linije na dlanu koji se nalaze odmah ispod malog prsta. Ako linije nisu toliko vidljive, onda će biti devojčice. Ako su vidljive – nadajte se rođenju sina.

U slučaju da ne možete da pronađete ove linije na dlanu, nema razloga za brigu jer one se pojavljuju povremeno, što je i razumljivo. Priroda se pobrinula i na ovakav način da signalizira ili upozorava.

KRAĆE LINIJE – KRUPNIJI IZAZOVI!

TAČKE, a pogotovo ako su dublje urezane, obično označavaju nesretne dogadjaje ili krize. Lako ih možete locirati i u period životne dobi s obzirom na dužinu linije na kojoj se nalaze.

MREŽE raznih linijica po dlanu obično znače peripetije, prepreke i probleme vezane uz područja gdje se već nalaze.

ZVJEZDICE i KRSTIĆI obično su dobri znaci. Prvi daju zaštitu ili upozoravaju i štite, dok drugi naglašavaju potencijale i osobine područja gdje se nalaze i to u najboljem smislu.

KRAĆE LINIJE koje presijecaju druge veće obično označavaju važne odluke i takodje naglašavaju potencijal linije ili područja gdje su locirane.

Kad se radi o RAČVANJIMA, bila ona manja ili veća, obično vrijedi pravilo da ako račvanja idu prema gore (prema prstima), to znači da će osoba uspjeti nadvladati ono u čemu se našla i da će obnoviti svoju snagu i vitalitet. Račvanja koja idu prema dolje znače obrnuto, tj. da je malo vjerovatno da će osoba riješiti problem u kom se našla ili da neće najbolje izaći iz dogadjaja u kom se zatekla.

Broj pregleda:
2.317

Komentari

komentara

2020-03-30
Aura RedakcijaOriginal Article