Dobrodošli u novu sezonu Prve! Biće ovo jesen za pamćenje u koju ulazimo sa mnogo noviteta, a prvi od njih je novi vizuelni identitet

Showbiz vesti

Dobrodošli u novu sezonu Prve! Ovo je jesen za pamćenje u koju Prva ulazi sa mnogo noviteta, a prvi od njih je novi vizuelni identitet koji su pored Prve televizije dobili i naši kablovski kanali. To je samo uvod u bogat i sadržajan program koji smo za ovu sezonu pripremili.

Izvor: prva.rs  |  

.

Foto: Prva TV

Foto: Prva TV

.

Pored dobro poznatih formata i serija, već u petak kreće novi stand up šou Reci 8, koji je okupio vodeća imena regionalne stand up scene. Pre toga radnu nedelju započinjemo novom sezonom emisije Na mestu zločina sa Mašanom, kviza Najslabija karika, emisije Radna akcija sa Tamarom, kao i novom sezonom serije Urgentni centar.

Nekoliko fantastičnih noviteta spremili smo i za vikend. Tu su nova kulinarska emisija Prokuvaj sa Bokijem, kao i dve vrhunske emisije za ljubitelje adrenalinskih avantura, Izazovi avanturu i Skijom kroz Srbiju. Ne propustite ni novu sezonu muzičkog spektakla Nikad nije kasno i nove neverovatne priče u emisiji Nećete verovati. Emisija 150 minuta dobila je novi moderniji studio, a emisija Jutro, kao i naše Vesti novu restilizovanu grafiku.

Ni tu nije kraj jer vas tokom jeseni očekuje i najgledaniji svetski kulinarski šou Master šef, nova sezona serije Popadija, kao i premijerno emitovanje serija Toma. Prepoznatljive vedre boje i vrhunsku zabavu i dalje ne menjamo, što je pravi poziv da ove jeseni budete uz novu, osveženu, moderniju i još zabavniju Prvu.

Foto: Prva TV

Foto: Prva TV

.

Prva televizija spremno dočekuje jesen uz mnogo noviteta, ali i onih starih dobro poznatih formata zbog kojih nam je publika verna godinama unazad.

Od 28. avgusta već emitujemo nove epizode najdugovočenije serije na ovim prostorima, čuvenu “Igru sudbine”, kao i nove sezone emisija “Eksploziv” i “Ekskluziv”. Naravno tu je i nova sezona TV kviza “Pobednik” i emisije “Na mestu zločina sa Mašanom”.

Sve ovo samo je uvod u ono što smo pripremili za ovu jesenju TV sezonu.

– Kreativni tim Prve razvio je hrabar, dizajnerski inovativan logotip kao odgovor na rastuće zahteve tržišta, trendove digitalne komunikacije i razvoj programskih platformi. Na taj način Prva televizija se priprema za nadolazeću eru u kojoj će dominirati digitalna komunikacija – kaže direktor marketinga i komunikacija Prve Miodrag Perišić.

– Prepoznatljive boje brenda nisu promenjene, tako da će živopisne crvena i narandžasta i dalje asocirati gledaoce na znolikost zabavnog sadržaja Prve.

Pored Prve televizije, restilizovani identitet dobili su i kablovski kanali Prva plus, Prva world, Prva max, Prva life, Prva kick i Prva files. Novi vizuelni identitet još više će podići vidljivost Prve i njenih kablovskih kanala i pomoći gledaocima da lako prepoznaju i pronađu svoje omiljene sadržaje na svim dostupnim platformama.

“Vesti”, “Jutro” i “150 minuta” programi po kojim smo prepoznatljivi godinama unazad u novoj sezoni dobijaju inovativniji grafički paket, a emisija “150 minuta” biće rađena u novom, naprednijem studiju. Voditeljima Milošu Uroševiću i Miri Lekić u novoj sezoni pridružiće se Branka Lasković i Bojana Katić.

Foto: Prva TV

Foto: Prva TV

.

Domaći serijski program biće osvežen premijernim epizodama četvrte sezone “Urgentnog centra”, pa će gledaoci moći da od 14. septembra, četvrtkom i petkom, od 21.20 vide nove zaplete, dileme, brige i radost omiljene televizijske lekarske ekipe.

Noviteti na našoj jesenjoj listi su i “Prokuvaj sa Bokijem” subotom u podne. Radi se o novoj kulinarskoj emisiji. Nedelja od 12.30 je rezervisana za putopisnu emisiju “Izazovi avanturu” gde ćemo videti zanimljive domaće i strane destinacije i zahtevne poduhvate poput planinarenja ili raftinga. Nakon ove polučasovne avanture na ekran od 13.00 stiže “Skijom kroz Srbiju”, a kroz nju će nas voditi glumci Viktor Savić i Aleksandar Radojičić. Planiran je i novi večernji program sredom od 22.30, a voditeljku Kristinu Iglendžu publika je već upoznala kroz “150 minuta”.

Naravno, u jesenju TV šemu ulazimo i sa premijernim sezonama dobro poznatih emisija u istim terminima “Radna akcija sa Tamarom” sredom od 21.15 i “Nećete verovati” subotom od 19.15 i “Nikad nije kasno” nedeljom od 21.00.

Ni tu nije kraj, jer nas kasnije tokom jeseni očekuju i najgledaniji, svetski poznati kuvarski šou “MasterChef Srbija”, kao i dugo očekivana druga sezona intrigantne serije “Popadija”, a pre premijernih epizoda podsetitćemo se dogodovština Dese, Mikija, Ljube, Cece, Butke, Živane i drugih likova serije koju gledaoci s nestrpljenjem očekuju.

Read More